Výsledky 1 až 25 z 53

Téma: Agen - průtahy, účtují stornopoplatek

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele JoeBoB
    Věk
    39
    Vliv
    253

Standardní Re: Agen - průtahy

Ještě dnes mám odpověď
    Po snaze vrátit grafickou kartu dodavateli mi bylo
    sdělěno, že z důvodu velkého poklesu ceny bude stornopoplatek 3000,-. Jsme
    ochotni se podělit a tak na Vás zůstane jen 1500,-. Souhlasíte s tím?
    To mě osobně přijde jako vcelku blbost nebo se pletu ?

má odpověď

Co se týče storno poplatku z důvodu poklesu ceny, jsem si vědom velkého cenového rozdílu mezi současnou cenou a cenou nákupní. Ta byla ovšem způsobena bublinou na trhu v době nákupu a je jen riziko prodejce prodávat zboží za mnohem vyšší, než doporučenou cenu. V tomto ohledu se necítím nijak zodpovědný za vzniklý stornopoplatek.

Vadný výrobek jsem reklamoval do 6 měsíců od uzavření kupní smlouvy. V reklamačním řízení byla závada uznána a podle zákona (jedná se o rozpor s kupní smlouvou) mám nyní právo (v rámci zjednání náhrady, o které jako kupující rozhoduji sám) od této smlouvy odstoupit, což jsem také ústně udělal. V takovém případě mi náleží náhrada ve výši, kterou jsem za zboží zaplatil. Za dohody mezi Vaší společností a třetí stranou nenesu žádnou zodpovědnost.
    Chápu, že se jim nelíbí, když na tom teď vydělám 3k, ale mě se taky původní cena nelíbila, kdyby byla karta v pořádku vydělali by zas oni a ne málo.
    Naposledy upravil JoeBoB; 12.05.2008 v 19:48.
    Home: Core i5-2500k @ 4,2, Gelis Solution Tranquillo r.2, Patriot 2x8GB 1600MHz DDR3, Gigabyte Z77 D3H, Gigabyte R9 290 4GB GDDR5 + Windforce 3X, ASUS ASUS Xonar DX/XD, OCZ Vertex3 128GB, Samasung Spinpoint 1TB HD103UJ, Samasung Spinpoint 2TB HD204UI, Pioneer DVR-212, Corsair VX550, Thermaltake Wing RS100, Logitech UltraX Premium, A4Tech Bloody V7, Dell Ultrasharp U2412M
    Mobile: E6420, Core i-7 2720QM, RAM 4GB 1333MHz, SSD 128GB, NVIDIA NVS 420M, 1600x900
    ...default, zatim

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání