Ještě dnes mám odpověď
To mě osobně přijde jako vcelku blbost nebo se pletu ?Po snaze vrátit grafickou kartu dodavateli mi bylo
sdělěno, že z důvodu velkého poklesu ceny bude stornopoplatek 3000,-. Jsme
ochotni se podělit a tak na Vás zůstane jen 1500,-. Souhlasíte s tím?
má odpověď
Chápu, že se jim nelíbí, když na tom teď vydělám 3k, ale mě se taky původní cena nelíbila, kdyby byla karta v pořádku vydělali by zas oni a ne málo.Co se týče storno poplatku z důvodu poklesu ceny, jsem si vědom velkého cenového rozdílu mezi současnou cenou a cenou nákupní. Ta byla ovšem způsobena bublinou na trhu v době nákupu a je jen riziko prodejce prodávat zboží za mnohem vyšší, než doporučenou cenu. V tomto ohledu se necítím nijak zodpovědný za vzniklý stornopoplatek.
Vadný výrobek jsem reklamoval do 6 měsíců od uzavření kupní smlouvy. V reklamačním řízení byla závada uznána a podle zákona (jedná se o rozpor s kupní smlouvou) mám nyní právo (v rámci zjednání náhrady, o které jako kupující rozhoduji sám) od této smlouvy odstoupit, což jsem také ústně udělal. V takovém případě mi náleží náhrada ve výši, kterou jsem za zboží zaplatil. Za dohody mezi Vaší společností a třetí stranou nenesu žádnou zodpovědnost.