No tak byla tam předtím akorát oprava přepočtu ceny a k tomu ten dodatek, který k tomu byl skutečně nelogický, páč netuším, kdo by ho za tu cenu bral. Viz. http://pevne-disky.alza.cz/pevny-dis...sas-d80514.htm - k tomu už snad není nic dál co dodávat.
Tak tohle mě docela dostalo. Nějak jsem si nevšiml, že bych někde vyzdvihoval raptora před nějakým SASovým diskem. Právě tam jsem tu diskuzi směřoval, protože právě SAS mi přijde jako solidní důvod, proč se raptory objeví akorát v nějakých "lehčích" serverech. Takže proto mi nepřišlo, že by WD měl nějak čechrat tento segment trhu. A s tím použitím 2,5" disků to taky není moc žhavý. Třeba HP vyrobí z pěti serverů jeden kus, který je osazen 2,5" disky a nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo v přištím roce měnit, takže jsme podle všeho tam, kde dnes. Tj, že se raptor občas použije v nějakém custom serveru, který doladí na zakázku v nějakém shopu, což je opravdu mizivá část vyrobených a prodaných serverů. Jsem s tím každý den v kontaktu, tak ti jen říkám, jak to je.