Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)
Notebook Dell Vostro V13 U7300, 500GB 7200rpm
DesktopIIntel i5 750, Noctua NH-U12@Noctua NF-S12-1200, Intel SSD 80GB X25-M, 6x Samsung 1,5TB, all disk in silentmaxx, Lian Li PC-A10B, Enermax Modu82+ 625W, DVDRW LG GSA-E40L, Logitech MX Revolution, HP 3065+Dell 2007 (secondary)
Sound Harman Kardon AVR445 + Audio-Technica ATH-W5000
Photo Canon 450D + 18-55 IS + 70-300 IS USM
Vehicle BMW 525i, full vybava :)
nejlepší řešení je vzít NB + vzít doklad o koupi, vyprdnout se na servis alzy a rovnou si zajít do českýho servisu nebo do servisu HP . zde ti to bud opraví nebo vymění za nový kus. S českým servisem mám velice dobré skušenosti při řešení záručních i pozáručních oprav.
Co jsem se tam bavil s lidma tak reklamace alzy neudlá nic jiného než že to zabalí a pošle bud sem nebo do HP na jeremonkovou.
http://www.ceskyservis.cz
Tati, na co je ctr+alt+delate? To je na howno .))
Presne to bych doporucoval, obcas servis mile prekvapi, jak rychle je oprava vyrizena a nekdy treba sami navrhnou, ze vec vymeni za novou, abys jej mohl hned pouzivat, jelikoz je trapne, kdyz jim den po koupi neses vec nefunkcni. Neni to pravidlem a zavisi na rozhodnuti prijemce - servisaka a pripadne jeho nadrizeneho, nicmene obcas se usmeje stesti. Nehlede na to, ze pokud zjistej, ze jde skutecne o jen o trafo a notas jinak jede, muzou ti proste vymenit trafo kus za kus a pujdes domu za pul hodky s novym trafem a funkcnim notebookem.
U reklamace v ramci Alzy - minimalne se to zdrzi o dobu, nez treba hromadne jednou za tyden Alza posila do servisu urcite znacky, minimalne o dobu, nez zase hromadne si jede pro opravene zbozi a o urcitych naznacich praktik nekterych obchodu, snazit se zbozi "drzet" na servisu pro zakaznika tech cca. 30 dnu a pak jej teprve predavat je rovnez zrejma (aby si zakaznici nezvykli, ze maj za dva dny vec opravenou = reklamovat casto a i relativne zbytecne - takhle mi to bylo vysvetleno).
Jinak ohledne aktivovanych Widli - nevidim, v cem je problem, pokud ti daji notas zpatky, je to uplne OK, pokud by ti nahodou dali novy, pak si proste znova Windows aktivujes po instalaci, v cem je problem?
Ale muj predpoklad je, ze kdyz to doneses jak receno primo do servisu HP, tam uvedes, ze na 99% je notas v poradku, jen ti proste umrel zdroj, tak ti bud daj hned novy zdroj (pokud ho maj skladem), nebo tam bude notas maximalne nekolik dni, aby treba otestili notas, zda ho zdroj nejak neposkodil a kdyz bude OK, budes ho mit brzo doma.
Chce to nestahovat kalhoty pred brodem, kdyz je jeste daleko (jak se u nas rika) a minimalne tam zatelefonovat a vysvetlit, ze ti po dni pouzivani noveho notasu chcipnul zdroj, jestli je to mozne rychle vyresit a nebo tam primo zajit a uvidis. Jak rikam, muzou prijmene prekvapit a za hodku budes doma s novym zdrojem a funkcnim notasem.
![]()
Naposledy upravil tiktak; 11.03.2008 v 22:55.
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
jen pro sradnu uvedu. používám delší dobu vybavení hp .) -> NB, po čase jsem se rozhodl reklamovat 2 proužky na lcd -> z reklamace nakonec jsem dostal "nový nb" -> věmenilo se lcd s celým krytem, základní deska,napájecí adaptér a disk. zustalo jen spodní šasí,paměti a procesor a mechanika.)
je opravdu lepší chodit přímo do autorizovaných servisů , kde se každá zakázka řeší individuálné přímo se zákazníkem a neodflákne se to jako když to přijede v hromadě z prodejny.
Tati, na co je ctr+alt+delate? To je na howno .))
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)