tak tak.
moja usb mys ma sem tam podobne (1-2sec) vypadky
tak tak.
moja usb mys ma sem tam podobne (1-2sec) vypadky
MSI K8N Neo FSR, Sempron 2800+, 2x 512MB DDR, 7600GS, SB Live, 80 GB Maxtor, WD3200AAKS, LG GSA-H12L, Acer 1951Cs, G25, Genius SP-HF 2000X, N95
Na klávesnici to nesvádějte, předtím jsem měl GeForce 7600GS a hrál jsem FarCry či Quake4 a nikdy mi to neudělalo. Jakmile nyní zapnu FarCry a hraji, tak vězte, že v intervalu cca 40 - 100 min. vzniknout tyto nepřesnosti, když nastavím program FarCry na vysokou prioritu, tak to začne dělat tyto kraviny okamžitě.
Připomínám, že nejsem jediný uživatel, který řeší tyto problémy.
Jinak klávesnice je PS2.
IMHO je to "problem"(spis ficura) planovace ve windows. Kdyz nastavis vysokou prioritu procesu(hre), tak se pak nemuzes divit ze nestihaj ostatni procesy(tj. treba driver pro klavesnici atd)...
GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
Blog
09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]
Vypni V-sync a sniž počet snímků do pedbufferu na 0 a pak to zkus znova.
The best Unreal Tournament maniac.
Dobrý den,
děkuji za odpověď. Vertikální synchronizaci mám jistě vypnutou, vím, že jsem ji nenastavoval a defaultně bývá vypnuta.
"sniž počet snímků do pedbufferu na 0" - bohužel jsem laik a pod touto větou si nedokáži vůbec představit, co a jak mám učinit.
Mohl byste nějak jednoduše nastínit postup tak, aby to pochopil i laik jako jsem já?
U NV bych řekl otevřít rivatuner a bylo by to tam hned jak je záložka s Vsync.
Ale u ATI, no, napřed bych odinstaloval Catalyst controll center, dělá akorát bordel než užitek, pak bych nainstaloval ATI tray tools a zkusit změňit údaj pod záložkou Flip Queue size na 0.
The best Unreal Tournament maniac.
není mi jasné proč se snažíš dávat hře maximální prioritu, to ničemu nepomůže spíš naopak, potom bych se zaměřil na to jaké procesy ti vlastně při hraní běží v pozadí a snažil bych se vše co není bezpodmínečně k chodu pc vypnout a odpojit pc ze sítě, ono je klidně možné, že máš v pc nějakou havěť která prostě občas něco tvoří a tím jednorázově vytíží tvůj systém, který pak nestíhá. Takže já bych začal podrobnou kontrolou systému na viry a spyware - tím nic nezkazíš.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)