Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
1. počítám, že jsi nezkoušel/nemohl na E-3 hodit jiné sklo? (Oly potvrdil to, co říkám celou dobu - že brzdou starších těl je AF a i starší skla mohou ostřit na E-3 citelně rychleji ... Sice svojí 50-200 za SWD verzi beztak měnit nebudu, ale jsem zvědavý, co se změní.)
Teda řeknu ti, to byl šok, když jsem tam hodil svou 14-54. S 12-60 SWD namáčkneš a máš zaostřeno, vždy a všude, okamžitě. Se 14-54 se to často nechytalo a trvalo to oproti tomu dóóst dlouho. Ale hrál jsem si s tím jen chvilku a v šeru výstavištní haly...

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
2. neměřil jsi (čiště náhodou ) write speed RAWu na nějaké (nejlépe UDMA) kartě? Věc, která se nikde moc neřeší, ale Oly se svými nejrychlejšími řadiči by s E-3 díky komprimovanému RAWu a supportu UDMA mohl vyloženě zasvítit a je to věc, která mě dost zajímá ...
Přesná čísla ti neřeknu, nezkoušel jsem to, jen jsem se na to ptal (ve foťáku zrovna nebyla karta). 19 RAWů si to zvládne uložit do bufferu (+ mezitím už samozřejmě i něco na kartu), potom tam kvůli ukládání nějaké prodlevy budou, ale mělo by to být rychlé.