Citace Původně odeslal DOT Zobrazit příspěvek
No prave , z toho fotaku cisi odolnost z kazdeho milimetru . Jane ty do nej pujdes ?
No, to sice ano, ale zcela upřímně odolnosti E-1 může dosáhnout imho těžko. (ono obecně E-1 se v tomhle nevyrovná min. v prosumer asi už nikdy nic) Na druhou stranu ne každý potřebuje zrcadlovku sprchovat ve vaně, že .

Ano, koupím - pokud bude v listopadu ve Státech za rozumnou cenu, tak si jí nechám dovézt asi ještě letos. (jinak si počkám, 45K - nebo kolik - v ČR platit nebudu ani omylem) S 4/3 jsem velmi spokojený a osobně oceňuji to, že věci, které byly k řešení (např. AF, hledáček, atd.), vyřešil Oly dost velkoryse - prostě udělal nadměrný AF a nadměrný hranol. A líbí se mi koncepce návrhu, kdy je všechno distribuované - každá hlavní funkce má svůj chip, motorek, atd. Nemyslím, že by to bylo super důležité, ale takový přístup je mi sympatický.

btw: v DE jde údajně do distribuce E-3 s tím, že kdo má DSLR z nižší řady Oly, nafasuje k E-3 zdarma grip, kdo je registrovaný 4/3 user, ten snad ještě batoh. Pokud je to pravda, mělo by to tak být v ČR taky. Street-price na úvod má být v EU 1500 EUR, v USA 1500 USD, takže cca 1500 EUR za tělo+grip zdarma v EU a 1700 USD za tělo+grip v USA je pořád dost velký rozdíl ... A bude asi každého zajímat street-price setu s 12-60, to je sklo, které - za předpokladu solidní kvality - řeší leccos.