Citace Původně odeslal Vykuk Zobrazit příspěvek
Popírám snad někde, že na výrobek není záruka 24 měsíců? nepopírám... A uznávám, že to co svítí na webu, je ptákovina... nicméně není to můj produkt, takže mne to nijak nebere. Pouze tvrdím, že je klidně možné, že má zrovna tohle udělátko krátkou životnost (stejně jako akumulátory atp.)
Nebudu opakovat, co už je napsáno o 6ti měsíční záruční lhůtě, jen se musím pousmát po přečtení tvého výroku o tom, že to není tvůj produkt a pomyslet si své o tvé loajalitě k firmě a hlavně příkladné starostlivosti o zákazníka. Nevím, u nás to chodí tak, že pokud se příjde na chybu, je zde snaha ji odstranit, nikoliv přejít protože to není má práce .

A abych nebyl OT napíšu svou špatnou zkušenost, která bohužel koresponduje s tvým výrokem.

Objednával jsem sluchátka s tím, že už jsem s nimi měl zkušenost a věděl jsem přesně, co požaduji,. Na Cybexu měli u zboží foto přesně těch, které jsem potřeboval, nicméně popis byl z těch, které jsem již vyzkoušel a byly pro mne nepoužitelné. Po několika mailech vyměněných s obchodníkem jsem byl ujišťován, že jsou to(teoreticky, fyzicky je nikdy nedržel vruce) určitě ty, které jsou na fotce, že už jich několik prodali, je to určitě tak. Tak jsem žádal, aby mi balík byl před odesláním zkontrolován, zda se pošlou opravdu ty z fotky, nikoliv ty dle popisu s tím, že pokud příjdou ty špatné, že je vrátím a že kontrolou se ušetří náklady na dopravu a zbytečné posílání. Byl jsem znovu ujištěn, že se to kontrolovat nebude, že to zřejmě budou určiě ty z fotky. Samozřejmě potom příšly ty špatné a já prodělal na dopravném, které jsem si mohl ušetřit, kdyby byli v Cybexu trošku ochotní a šlo jim o zákazníka, firma dopravné pochopitelně nevrátila a když jsem na celou situaci poukázal emailem, že díky jejich informacím a přístupu jsem zbytečně platil poštovné, ani mi již neodpověděli. Zajímavé je, že když jsem se dotazoval na produkt a měl zájem nakupovat, byly maily zodpovídány do hodiny.
Opravdu vstřícný přístup a příkladná péče o zákazníka. Je mi líto, tam už nenakoupím.