Citace Původně odeslal Hrady Zobrazit příspěvek
Panove, ja se asi picnu. Prave jsem ze sebe udelal naprosteho blba.
Tak jsem se dovolal do servisu, dokonce se mi povedlo dohnat i osobu, ktera se pod protokol podepsala a on me pozadal, abych zkusil vysavac zapnout. Jsem to udelal a...vysavac nastartoval... V tu chvili me teda polilo pekny horko a do ted si to nedovedu vysvetlit, protoze vysavac opravdu nefungoval, zkousel jsem to snad 20x, nez jsem ho na tu reklamaci posilal... Kazdopadne ted funguje, pry fungoval i po prichodu do servisu. Omluvili se mi za tu hlasku "chyba obsluhy", ale pry to bylo mysleno tak, ze ho jako neumime zapnout. Tak nevim, asi neco mezi nebem a zemi... Kazdopadne mel jsem si ho ted po prichodu ze servisu vyzkouset, bohuzel me to nenapadlo. Verejne si sypu popel na hlavu.

Jinak vsem Vam moc dekuji za rady, rediteli asi napisu jeste omluvny mail s informaci, jak se veci maji.
jojo, uz vis proc prodejci nepadnou na kolena kdyz na ne zakos udela bububu ze neco nebylo vyreklamovano ? presne kvuli tomuhle...nu coz, i mistr tesar se nekdy utne

ale z druhe strany - ono je klidne mozne (i kdyz mozna trochu paranoidni), ze tam neco opravili, ale aby se s tebou nemuseli hadat ze chces novy produkt a ne opraveny, tak to "oficialne" zamitli...