Výsledky 1 až 25 z 50

Téma: Aušus ASUS aneb podvodníci na entou

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní Re: Aušus ASUS aneb podvodníci na entou

ja mam s asusem opacne zkusenosti - notebook kupovany na firmu. reklamace probehla uspesne - pro notes si prijela dopravni sluzba zhruba za tyden mi ho zase privezla (korektne opraveny)...naprosta spokojenost

Citace Původně odeslal pajkus Zobrazit příspěvek
    ja mam s asusem opacne zkusenosti - notebook kupovany na firmu. reklamace probehla uspesne - pro notes si prijela dopravni sluzba zhruba za tyden mi ho zase privezla (korektne opraveny)...naprosta spokojenost
    Šťastný to člověče.. Začínám se trošku obávat, že mám mj. asi docela smůlu na to co si koupím. Ale co se týče M6Vček, tak tahle řada byla hodně poruchová, co jsem vysledoval, rozhodně nejsem sám, kdo by s ní takhle bojoval.

Asi určitě neplatí, že by každý ASUS byl zmetek, bych dokázal i pochopit, že se prostě nepovedla jedna modelová řada.. Ale to samozřejmě v případě, že by to ASUS řešil nějak konstruktivně.

Všem majitelům ASUSu přeju, aby nedopadli jako já a pokud možno mohli všude tvrdit, že s touto značkou neměli nikdy potíže, nikomu bych to fakt nepřál, asi ani nejhoršímu nepříteli.. Ale mějte na paměti, co Vás může při troše smůly potkat..

Wink Re: Aušus ASUS aneb podvodníci na entou

ASI BY SE SLUŠELO DOPLNIT I KONEC MÉHO PŘÍBĚHU..

NAKONEC VŠECHNO DOPADLO DOBŘE, TEDY, OD VČEREJŠKA JSEM MAJITELEM NOVÉHO NOTEBOOKU, TECHNIKŮM Z MIRONETU SE PODAŘILO DOSTAT Z ASUSu VYJÁDŘENÍ.. NAŠTĚSTÍ UŽ SE NEJEDNALO O ŽÁDNÝ DALŠÍ PODRAZ A VŠE PROBĚHLO TAK JAK MĚLO, SICE POZDĚ, ALE PROBĚHLO..

VERDIKT JE TEDY TEN, ŽE MĚ TO STÁLO OPRAVDU SPOUSTU SIL, ALE NAKONEC V ASUSu UZNALI MŮJ NÁROK A VRÁTILI MI PENÍZE..

MUSÍM ALE DODAT TO, ŽE PO ZKUŠENOSTECH S ASUSem AŤ UŽ TO DOPADLO JAKKOLI, O JEJICH VÝROBKY RADĚJI ANI NEZAVADÍM.. DÍKY VŠEM ZA TIPY A PŘIPOMÍNKY..

Doufam, ze nejsi stastnym majitelem noveho notebooku treba Acer Aspire nebo Umax ci tak podobne, to tenhle thread pak nemusis ani locknout, jelikoz se za par dni bude obsah zase hodit
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
    Doufam, ze nejsi stastnym majitelem noveho notebooku treba Acer Aspire nebo Umax ci tak podobne, to tenhle thread pak nemusis ani locknout, jelikoz se za par dni bude obsah zase hodit
    IBM/LENOVO T60 TopS..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Vyznam dual core
    Založil tomase v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 958
    Poslední příspěvek: 31.12.2006, 18:34
  3. Digitalni zrcadlovka
    Založil Commander v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 87