Výsledky 1 až 25 z 50

Téma: Aušus ASUS aneb podvodníci na entou

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Aušus ASUS aneb podvodníci na entou

...jen tak

Před několika lety jsem si docela užil se značkou Umax; taky už ho nikdy nekoupím.

Od té doby jsem makoupil několik dost NB zanašky Asus, a nemém s nima jediný problém...

...nechci být válečný štváč, ale jak si někdo může koupit notebook se střívkama od AMD
    WS - iPentium D 945+ 3,4 GHz | self - made water cooling | Asus P5WD2 Premium | Transcend DDR2 2GB (2x1GB/800) | Matrox Millenium P650 | EIZO FlexScan L568 (17") | Hitachi HDT72250VLA380 (4x 250GB SATA2 - RAID 0 + 10) | LG GSA-4163B | Logitech Internet Navigator Keyboard | Logitech MX1000 Laser | Aver TV | Adaptec AHA 2940AU | CanoScan FS4000US | HP 930c | MSI Bluetooth USB |
    NB - Asus V1S

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal kamil Zobrazit příspěvek
    ...nechci být válečný štváč, ale jak si někdo může koupit notebook se střívkama od AMD
    A měl si vůbec v ruce nějaký novější ntb s Turionem?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    A měl si vůbec v ruce nějaký novější ntb s Turionem?
    Asi tak nejak, rovnez nevidim nic spatneho na Turionu v notebooku. Problem je skutecne spis ve znacce a typu notebooku, pripadne pak s jeho servisem (jak je tu zmineno). Jinak mobilni AMD cpu davaj dnes do notasu skoro vsichni vyrobci a spousta techto notebooku neni vubec spatna (pomer cena/vykon je slusny)
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

No upřimně řečeno neměl; něco jsem slyšel a četl...

Možná jsem příliš postižen minulostí (nedávnou); proti samotným AMD procesorům nic nemám, ale ty podvozky... Asi mám smůlu, ale většinou na problémy s HW narážím téměř výhradně u této platformy. To je ale jedno, to sem nepatří...

...ano, je to o ceně. Alé já bych si noteboot s neintelovským chipsetem nekoupil. Tím však nechci říst, že intel se nekazí; zmiňovaný Umax byl se střívky Intel...
    WS - iPentium D 945+ 3,4 GHz | self - made water cooling | Asus P5WD2 Premium | Transcend DDR2 2GB (2x1GB/800) | Matrox Millenium P650 | EIZO FlexScan L568 (17") | Hitachi HDT72250VLA380 (4x 250GB SATA2 - RAID 0 + 10) | LG GSA-4163B | Logitech Internet Navigator Keyboard | Logitech MX1000 Laser | Aver TV | Adaptec AHA 2940AU | CanoScan FS4000US | HP 930c | MSI Bluetooth USB |
    NB - Asus V1S

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

panove, zpet k tematu, pls
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

tak dobrá tedy

Reklamace věcí nakoupených na IČ se opravdu řídí obchodním zákoníkem. Co se týče reklamací, je formulace velice nejasná, dá se vykládat jakoliv. Už se to tu několikrát řešilo. Prodejce většinou trvdí, že co se vrácení peněz týče závisí na zastupiteli značky, zastupitel tvrdí, že je to věc výhradně prodejce; a furt dokolečka dokola. Zkrátka dobropisy píšou velice neradi. Možná snad, pokud byste notebooku one značky od Mironetu ročně koupil tak alespoň za půl milionu. Potom by se s vámi bavili korektně. Pokud ale koupíte jeden kus za tři až deset let, tak je ztráta takového zákazníka nemrzí. Je to smutné, ale je to tak. Technici, co řeší ty reklamace, jsou naprosto normální lidé, s kterýma když se bavíte (nejlépe u piva) nebudete mít sebemenší problém. Bohužel chování firmy jako celku nemohou ovlivnit. Mnohdy jsou okolnostmi a svými šéfy nuceni dělat to, s čím máte zážitek nejen vy...
    ...a je úplně jedno, jaké značky je ten výrobek značky; mnohdy záleží jen na tom, jaká je zrovna průtok Labe v Děčíně, případně v jaké fázi je zrovna měsíc...
    NB - Asus V1S

Citace Původně odeslal kamil Zobrazit příspěvek
    tak dobrá tedy

... Technici, co řeší ty reklamace, jsou naprosto normální lidé, s kterýma když se bavíte (nejlépe u piva) nebudete mít sebemenší problém. Bohužel chování firmy jako celku nemohou ovlivnit. Mnohdy jsou okolnostmi a svými šéfy nuceni dělat to, s čím máte zážitek nejen vy...
    S tím nezbývá, než souhlasit, už jsem to tu taky kdesi zmiňoval, s techniky stejně nikdy nepřijdu do styku, je to o tom, co diktuje vedení.. Je to něco jako když mi vedoucí oddělení masa v hypernově přiznala, že jim vedení přeřizuje na vahách datum (tedy zákazník si mohl klidně koupit maso "zabalené zítra", sám jsem ho v regálu našel), prostě s tím nic nenadělají. Ale co se v mém konkrétním případě děje v ASUSu je opravdu extrémní, bohužel..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Vyznam dual core
    Založil tomase v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 958
    Poslední příspěvek: 31.12.2006, 18:34
  3. Digitalni zrcadlovka
    Založil Commander v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 87