Ano tomase, zákon je zákon, to máš recht a mně nezbývá, než doufat, že už ho konečně po letech testování na obchodnících, kdy tento zákon je značně diskriminační vůči internetovým prodejcům a podobným, někdo konečně změní tak, aby měl smysl pro ochranu zákazníka a zároveň nebyl diskriminační vůči některým prodejcům.
btw.: v této věci se točí nehorázné peníze, podle mne jsou to minimálně stovky milionů a dost možná miliardy ročně jen v ČR, a velká část z toho, jsou úplně zbytečné průsery, které firmy pak stojí peníze, vše v zájmu ochrany spotřebitele, ad absurdum...
2 riksa, pak to tady prosím asi promaž, ve sticky threadu se tyto diskuse moc nehodí (nechám to na tobě)
Mým cílem bylo jen to, aby zrovna v tomto threadu nebyla 14ti denní lhůta prezentována jako testovací do slova a do písmene. Nikdo nikomu nebere, že si může zboží doma odzkoušet, bohužel v posledních měsících jsem svědkem takového nárůstu drzosti některých zákazníků, kdy si klidně koupí foťák na dovolenou, pak jej vrátí a chtějí plnou cenu zpět, že to musím fakt hodně rozdýchávat...