Výsledky 1 až 25 z 77

Téma: bLeSs

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: bLeSs

TAk jsem zase po dlouhé odmlce něco zkusil. Potřeboval bych poradit co je na té fotce špatně. To vedění se mi líbí a chci ho vyfotit, ale nějak si nevím rady. Na tomhle obrázku mi něco nesedí. . Předem dík...
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    56
    Vliv
    375

Já myslím, že pokud už jsi zvolil diagonální kompozici hlavního motivu, něměly by dráty na horizontu končit kus od levého okraje - ořízni to zleva až u nich a pak si porovnej pocity...
    Taky by neškodilo říznout do těch drátů shora, aby v rohu byl ten úplně pravý - takhle deformuješ pocit, že jsou vedle sebe, když Ti vylézají ze svislé strany...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal bless Zobrazit příspěvek
    ... Potřeboval bych poradit co je na té fotce špatně. ...
    Svetlo.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

podle mě by tomu pomohla dramatičtější obloha (barva)... pokud je na tu stranu východ nebo západ, zkus toho využít
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Edit: zmena ramecku
    Tak po desli odmlce zkousim zase trosku fotit . Jak se Vam to libi ?
    Naposledy upravil bless; 25.03.2007 v 20:55.

Nazdárek... takovej malej pokus , jak se Vám líbí?? Já si říkam, už jen mrtvé děti do toho brouzdaliště a bylo by to dokonalé >:}
    omlouvám se je to trošku větší...
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

jj, neni to spatne, ale kompo se mi nelibi, chtelo by to vyraznejsi objekt dovnitr nez myc, traba i jen cloveka co tam stoji, ci zidli ci neco takoveho.. podle ceho by se dalo lepe kompo a nechat vice prostoru nahore a na jedne strane si myslim..

Citace Původně odeslal Skodik Zobrazit příspěvek
    jj, neni to spatne, ale kompo se mi nelibi, chtelo by to vyraznejsi objekt dovnitr nez myc, traba i jen cloveka co tam stoji, ci zidli ci neco takoveho.. podle ceho by se dalo lepe kompo a nechat vice prostoru nahore a na jedne strane si myslim..
    Tak to ještě zkusím, když jsem to fotil, tak už mi byla zima a šel jsem domů...

Jinak jak se, co říkáte ještě na fotku té lanovky, já jsem z ní docela potěšen opravdu se mi moc líbí ale nevím jestli to je jen subjektivní

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání