TAk jsem zase po dlouhé odmlce něco zkusil. Potřeboval bych poradit co je na té fotce špatně. To vedění se mi líbí a chci ho vyfotit, ale nějak si nevím rady. Na tomhle obrázku mi něco nesedí.. Předem dík...
TAk jsem zase po dlouhé odmlce něco zkusil. Potřeboval bych poradit co je na té fotce špatně. To vedění se mi líbí a chci ho vyfotit, ale nějak si nevím rady. Na tomhle obrázku mi něco nesedí.. Předem dík...
Já myslím, že pokud už jsi zvolil diagonální kompozici hlavního motivu, něměly by dráty na horizontu končit kus od levého okraje - ořízni to zleva až u nich a pak si porovnej pocity...
Taky by neškodilo říznout do těch drátů shora, aby v rohu byl ten úplně pravý - takhle deformuješ pocit, že jsou vedle sebe, když Ti vylézají ze svislé strany...
MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W
podle mě by tomu pomohla dramatičtější obloha (barva)... pokud je na tu stranu východ nebo západ, zkus toho využít
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Edit: zmena ramecku
Tak po desli odmlce zkousim zase trosku fotit. Jak se Vam to libi ?
![]()
Naposledy upravil bless; 25.03.2007 v 20:55.
Nazdárek... takovej malej pokus, jak se Vám líbí?? Já si říkam, už jen mrtvé děti do toho brouzdaliště a bylo by to dokonalé >:}
omlouvám se je to trošku větší...
jj, neni to spatne, ale kompo se mi nelibi, chtelo by to vyraznejsi objekt dovnitr nez myc, traba i jen cloveka co tam stoji, ci zidli ci neco takoveho.. podle ceho by se dalo lepe kompo a nechat vice prostoru nahore a na jedne strane si myslim..
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)