Původně odeslal
herma
2Hrady: neber si to osobně, je to všeobecně.
Placení:
Zaráží mě, že všichni remcáte okolo toho že nemá za takovouto reklamaci nic platit. Osobně si myslím že by se mělo. A 381kč není nic přehnaného za to že takováto reklamace "zdržuje" technika na druhé straně. Rozlišujte reklamaci která není uznána z důvodu že se závada nepojevila a z důvodu že si ji způsobil uživatel sám svou nedbalostí. Předpokládám že mě hned seřvete že se zastávám prodejců, ale je to tak. za blbost si člověk může sám.
Voda:
smluvené praktiky raději nebudu moc komentovat, ale zničit prodejce k bankrotu jen kvůli tomu že má někdo "dojem podvodu" a ostatní mu přitakají je podle mě ujeté. Důkaz je potřeba.
Navíc spousta uživatelů kecá, někteří záměrně, někteří v nevědomosti. Třeba tady ten případ. Hrady tvrdí že do něj vodu nenalil. No jo, fakt? nemlží i nám tady? Nebo ani neví že tam vlhkost měl. Stačí mobil položit na vhodné místo, voda se kondenzuje a je vystaráno.
3denní lhůta:
no tuto podmínku musel vymyslet nějakej trotl. Už vidím jak prodavačka v nějakém krámě rozdělává mobil aby stihla do 3 dnů říci že si někdo mobila hodil v hospodě do piva. ach jo...
PS: nejsem prodejcem mobilů!