Tak jsem se prave vratil z Eurostaru, probihalo to asi takto:
Nabehnul jsem tam s kamaradem a hned na zacatku jsem jim sdelil, ze ten rozhovor si budeme nahravat a polozili jsme mobil na pult, coz je celkem vyplasilo.
Nejdriv jsem na ne vytahnul tu 3 denni lhutu, ze mne neinformovali, ze reklamace nebude uznana, na to nerekli vubec nic.
Druha vec byla, ze na reklamacnim protokolu bylo sice napsano, ze zakaznik podpisem stvrzuje souhlas s reklamacnim radem, ten jsem ale nikde nevidel (byl mi tedy nasledne ukazan, visel na zdi za rohem, opravdu nebyl videt).
A treti veci bylo, ze na reklamacnim radu byl primo uveden poplatek za neuznanou reklamaci a sice tech 381 Kc, na co jsem jim teda rekl, ze na nejaky pausalni poplatek nemaji ze zakona zadne pravo a ze chci tedy videt fakturu za opravu a za postovne, kterou mi nastesti nebyli schopni ukazat. Ukazovali mi sice nejake predesle faktury, ale dalsi rozpor u nich byl, ze jedna byla treba na 180 Kc, jedna i na 460 Kc, tak co ma potom znamenat tech danych 381 Kc v reklamacnim radu, takze jsem jim ho cely pekne zpochybnil a rekl jsem jim, ze jim proste nic nedam.
Musim tedy uznat, ze byli celkem ok a nepokusili se ani nic zpochybnit a nakonec tedy uznali, ze byla chyba na jejich strane a vydali mi mobil bez jakehokoliv poplatku. Tak jsem jim jeste doporucil, aby tomu reklamacnimu radu venovali pozornost, ze to maji dost nedotazeny a poroucel jsem se.
Kdyby nekdo chtel zaznam rozhovoru, tak ho muzu bez problemu poskytnout.
Jinak vsem vam dekuji za cenne rady a pomoc pri reseni problemu.![]()