Citace Původně odeslal Mikeee Zobrazit příspěvek
S temi body 3) a 4) je to takove zmatecne...
Prodejce uvadi,ze pro rychlejsi vyrizeni je lepsi zajit rovnou do servisu.
Je jasne,ze servis penize nevyplaci,ale vyplaci je prodejce.
Takze jedine reseni je asi ten podepsany papir,ze to nestihli opravit a jit s tim k prodejci a dozadovat se penez.
Slo mi spise ale o dokazani,ze to nestihli...mohou tvrdit,ze mi volali 30.den a pritom muzou zavolat az v den 31. Jak tohle pak dokazat?
To je lepsi zajistit osobni navstevou v uvedený den, pak se nemusis s nikym dohadovat o tom, zda ti volali ci ne. (moje zkusenost je ta, ze ikdyz maj reklamaci hotovou, tak mi tedy vetsinou z ruznych servisu nevolaj, nicmene kdyz zavolam ja, je to treba uz hotovy). Pokud to tedy stihnou, rovnou si notas prevezmes, pokud ne, muzes s nima rovnou resit nasledne.
A podepasni papiru o detailnim stavu notebooku se seriovymi cisly soucastek a detailnimi fotografiemi - tam to muze byt problem, jelikoz servisak na to standartne nemusi pristoupit, jelikoz notebook nebude opravovat on, podpisem by se zavazal za odpovednost k necemu, co on neni bezne schopen zkontrolovat, jeslti napr. sedi vsechny cisla soucastek atd. (musel by notas napr. rozebrat v podstate do sroubku, aby zjistil, zda vse sedi proti tvemu papiru). Nicmene nafotit si notas a vypsat si cisla soucastek je samozrejme uzitecne, nejlepe s nejakym svedkem a treba pred odchodem do servisu. (v pripade nejakeho extra sporu). Jinak pokud nestihnou opravu a nedokazou ti notas opravenej v uvedenou dobu vydat, jsou - jak je tady opakovano - povinni se s tebou dohodnout na vraceni plne kupni ceny co mas na fakture, nebo pri tvem souhlasu ti vec vymenit za jinou podle dohody (za lepsi, za horsi s jejich doplatkem tebou odsouhlasenym, ci nejak podle dohody, tam uz to zalezi skutecne na dohode).