To je lepsi zajistit osobni navstevou v uvedený den, pak se nemusis s nikym dohadovat o tom, zda ti volali ci ne. (moje zkusenost je ta, ze ikdyz maj reklamaci hotovou, tak mi tedy vetsinou z ruznych servisu nevolaj, nicmene kdyz zavolam ja, je to treba uz hotovy). Pokud to tedy stihnou, rovnou si notas prevezmes, pokud ne, muzes s nima rovnou resit nasledne.
A podepasni papiru o detailnim stavu notebooku se seriovymi cisly soucastek a detailnimi fotografiemi - tam to muze byt problem, jelikoz servisak na to standartne nemusi pristoupit, jelikoz notebook nebude opravovat on, podpisem by se zavazal za odpovednost k necemu, co on neni bezne schopen zkontrolovat, jeslti napr. sedi vsechny cisla soucastek atd. (musel by notas napr. rozebrat v podstate do sroubku, aby zjistil, zda vse sedi proti tvemu papiru). Nicmene nafotit si notas a vypsat si cisla soucastek je samozrejme uzitecne, nejlepe s nejakym svedkem a treba pred odchodem do servisu. (v pripade nejakeho extra sporu). Jinak pokud nestihnou opravu a nedokazou ti notas opravenej v uvedenou dobu vydat, jsou - jak je tady opakovano - povinni se s tebou dohodnout na vraceni plne kupni ceny co mas na fakture, nebo pri tvem souhlasu ti vec vymenit za jinou podle dohody (za lepsi, za horsi s jejich doplatkem tebou odsouhlasenym, ci nejak podle dohody, tam uz to zalezi skutecne na dohode).