No na fakture jsou vypsany presne typy...
napr. HDD Samsung 80GB SAMP080H.01
Ale zase deska a procesor presne uvedeny nejsou,proto:
1)Chtel jsem si opsat SN desky,prociku a disku,pac predpokladam,ze pokud by to menili,tak na ty komponenty dostanu novou zaruku 2roky.
Podle jejich zarucnich podminek mi tam ale nedaji nove kusy(v pripade vymeny),ale pouzite a opravene...mam narok tedy na novou zaruku na vymenene kusy?
2)Sice to asi rozdelam,profouknu a namazu pastou.Kdyby ale tvrdili,ze jen mazali procesor pastou,pocita se to jako reklamace?
3)Davam to do servisu a ne do obchodu,kde jsem to kupoval...kdyby to prece jen do 30dnu nestihli a ja budu chtit odstoupit od smlouvy,musi mi vyplatit penize i servis nebo se mohou vymlouvat na to,ze jsem to mel reklamovat v tom shopu?
4)Jak se to pak dokazuje,kdyz by to do tech 30dnu nestihli?To si necham vyjet vypis hovoru na mobil a ukazu,ze mi nevolali nebo jak to pak dokazat,kdyby nastal tento problem?
5)Mam si notebook nafotit a uvest do predavaciho protokolu,ze prebirajici pracovnik servisu fotky videl a podpisem strvrzuje,ze prijal vypsane komponenty a notebook je ve stavu,ktery je fotkami zdokumentovan?Nerad bych,aby se vratil poskrabany nebo jinak poskozeny.