Citace Původně odeslal Mikeee Zobrazit příspěvek
Pred rokem jsem to mazal pastou,na tom eshopu www.gsm4you.cz pisou,ze tim neporusim zarucni podminky...muzou mi to odmitnout prijmout do zarucni opravy v Ceskem servisu?

2 body z jejich zarucnich podminek:
1)Produkty budou opravovany,pripadne vymeneny za jiz opravene jednotky stejneho nebo ekvivalentniho typu a podobneho stari.
2)Tato omezena zaruka nepokryva ztraty a skody vznikle nasledkem opravy a nebo modifikace provedene jinou stranou nez je autorizovane servisni centrum Prestigio. Mam tedy 256MB RAM,co jsem si tam daval radsi vydelat?

Pokud by jim to trvalo dele jak 30 dni,jak postupovat a co muzu pozadovat?
Když se ti něco porouchá, tak mají 30 dnů na opravu. Po pravdě si nejsem úplně jistý, jak by se věc měla v situaci, kdy by se ti třeba porouchal v notebooku disk, zda by ho mohli vyměnit za jiný typ (zřejmě by to záviselo na tom, co přesně by bylo v kupní smlouvě, tj. pokud by tam byl vypsán typ, udělat by to nemohli).

V každém případě pokud to do 30 dnů nestihnou, máš právo na odstoupení od smlouvy (tj. ty jim vrátíš výrobek, oni tobě plnou cenu v době nákupu) nebo můžeš požádat o výměnu - výměna se provádí za stejnou značku a stejný typ (dle kupní smlouvy), popřípadě s tvým výslovným souhlasem za něco jiného (= oni ti nemůžou nutit něco jiného).

Oba tyto odstavce platí pouze na zákonem stanovenou dobu 2 roky, popřípadě i v delší době, pokud si obě strany dohodnou, že se bude vztah řídit zákonem (... což se většinou nedohodnou, protože si to firmy upravují Reklamačním řádem... na který ale musíš být při nákupu upozorněn, přičemž dokazování, že se to stalo, je na nich).

Dodatečnou RAMku bych vyndal, mohli by ti jí ukrást a pak tvrdit, že v notebooku nebyla.