Citace Původně odeslal Mikeee Zobrazit příspěvek
No Prestigio servisuje Cesky servis - je i v Brne,takze tam pujdu osobne.
Ma cenu jeste predtim mazat procesor pastou nebo se na to mam vykaslat?

Co vse potrebuji?
-kopie zarucaku
-popsanou zavadu
-soupiska HW obsazeneho v ntb (pokud mozno i se seriovymi cisly) + uvedeny stav v jakem ntb prebiraji a jejich podpis pri prebirani
-screensohty erroru a teplot ulozene na disku
Jeste neco?
+Na co bych si mel dat pozor?
No spis original zarucaku, jelikoz kopii by mohli/nemuseli akceptovat, jinak to vse ostatni myslim bohate dostacuje. A doporucuju kombinaci prijemnyho ale asertivniho jednani, tedy slusne a prijemne vysvetlit, ze o teorii trosku vis (ze mozna podstatne vic nez leckterej servisak bych zas tak necitoval - mohl by se nafouknout ) a ze se ti teplota Pentia M na 1.7 GHz kolem 90 a vice C rozhodne moc nezda, ale nicmene nebyl by to problem pokud by dost aplikaci, testu a her na nich nepadalo. Hodne zalezi na tom, na koho z lidi narazis, pokud na blba, kteryho kazdej otravuje a o kazdym si rovnou mysli, ze ma blbe nainstaleny Widle a proto mu to blbne - pak je to dycky tezky. Nicmene muzes mist stesti, ze kdyz rozumne vysvetlis, ze sis nekoupil v ty dobe relativne drahej a vykonej notebookovej CPU v rychlosti 1.7 GHz proto, aby si na nem bezel jen v minimalnim speedstepu, jelikoz pri zatezi ti asi v dusledku vysoke teploty laguje a prepina se na nizzsi multiplikator a voltaz, tak ti muzou reklamaci bez problemu uznat.
Je to hodne o prijimacim pracovnikovi a volbe tveho pristupu jednani, ja vzdy zacnu mile a prijemne (ikdyz to je treba evidentni problem jejich - prodejce) a podle pristupu pak vice ci mene asertivne se dozaduju svych prav.
A pokud narazis na skutecne rozumnyho servisaka, zopakujes mu maximalni teploty a problem, tak si myslim, ze si minimalne notebook vemou na testy a minimalne zkontrolujou chladici system notasu, pripadne jak je zvykem vymenej chladic atd.
Tedy bych reklamaci rozhodne vyzkousel.