"""""""""""""""
3)Prime95 - hned jak ho pustim zacne se sekat mys...ale test proste bezi.
4)Prime+3Dmark - teplota musela jit pres 92°C(stejne jako i v ostatnich pripadech-W3,TennisCrit.),protoze ackoliv jsem mel nastavenou max performance,tak sel takt procesoru z 1,7G nize,aby teplota klesala...takze vetsinu casu pak uz jel procak na 600MHz pri 95°C.
Pote vyhodil 3Dmark stejny error - zase po cca 2hodinach.
""""""""""""""""
Je jasne,ze ten disk je problem neproblem a tezko to budu dokazovat...zatim jsem nenasel zadny 100% spoustec
Test Prime jsem delal viz.vyse a v obou pripadech to slo pres 92°C a zacalo snizovat frekvenci.(Ke 101°C a shutdownu to nastesti nedoslo) Prime dale bezel,ovsem pri 600MHz misto 1,7G!
Napada me jedina vec: Pustit Warcraft3 v servise,ohrat to a ukazat jim zasek v biosu nebo pri nabehu winu+teploty jakych to dosahuje.Otazkou je,jestli W3 single pl. vytoci teploty stejne vysoko jako hrani v 8lidech v multipl. a udela to,to co to dela ted.
BTW:Kdyz jim pri reklamaci reknu,ze 3dmark i Prime v podstate jede(i kdyz pri nizsim taktu) a ze se to projevuje ve hrach.Jsou povinni zkouset i hry nebo vzit na zretel,ze i pri nastavene max performance jde takt procesoru na 600MHz kvuli vysoke teplote?
Protoze kdyz vyzkousi 3Dmark(a nebudou ho zkouset dlouho),tak na nic neprijdou a vrati mi to![]()

Odpověď s citací