Citace Původně odeslal tomase Zobrazit příspěvek
Spomente si ako si taky Apple myslel, ze co za kravinu je taka MYS a ako je to dnes. Spomente si ake hry ste hravali pred desiatimi rokmi (aku mali grafiku, ako vyzerali). Spomente si na co sluzil pocitac pred 20timi rokmi. Vyvoj ide dopredu a bohorovne tvrdit, ze nieco sa v buducnosti nevyuzije a ze sa nikomu nebude chciet optimalizovat to moze snad len vestica Teodora...
Jenom pro tvojí informaci:

1) Počítačové hry jsem přestal hrát v okamžiku, kdy se z nich stal "graficky úžasný" balast bez hratelnosti. Jestli mě něco fakt baví, tak jsou to hry z let cca. 1994 - 2000 a pak nějaké ty arkády na Atari v emulátoru. S novými hrami plnými 3D hnusu (opravdu se mi ta 3D grafika ve srovnání s malovanou 2D nelíbí) nebudu ztrácet čas. Jsem například velký fanoušek Civilization. Nejlepší verze podle mě? Civilization II Gold Edition. V realtime strategiích mám zase nejradši ARSENAL: Extended Power. Pokud už jde o 3D "střílečky", vítězí Descent II a Jedi Knight: Dark Forces 2 (pro svojí vynikající hratelnost). Z nových her mě nedokázalo zaujmout nic. A že spousta lidí dneska na komercializované srágory kašle, dokazuje popularita DOSboxu.

2) Laserová myš je pro mě zbytečná, to samé mi nabídla optická. LCD bych si nekoupil, protože se mi nelíbí jeho barevné podání. Moderní rozložení klávesnice nesnáším, chci klasiku. Od mobilního telefonu očekávám v zásadě tyto funkce: telefonování, SMSky, kalendář, kalkulačka, poznámky, záznamník - s dalšími věcmi jako video za mnou nechoďte.

Ještě něco o tom, že "budoucnost" nám nadiktují mamutí korporace?