Mam core 2 duo a jsem spokojeny, i pres vynalozene penize
Mam core 2 duo a jsem spokojeny, ale za ty penize to nestalo
Nemam core 2 duo, ale koupim si ho
Nemam core 2 duo a nechci ho
Ano, jenze v te dobe to byla revolucni zalezitost, a dalo se predpokladat, ze se nakolec uchyti - navic podporu pro 3D byla mozno vyuzit u kazde 3D hry, a u kazde mela pozitivni narust vykonu a vizualni kvality - navic implementace nebyla nikterak slozita.
Naopak dualcore tu je uz dlouho, profitovat z ni mohou pouze nektere aplikace, navic jeho implementace je velice slozita.
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
dualcore v beznejch desktopech neni dlouho. 3d akcelerace nesla pouzit u kazde hry a z DC muze profitovat vetsina aplikaci. pokud nekdo bude chtit investovat do programatoru a ne code monkeys ...
ja to vidim spis tak, ze protoze vyrobci cpu za soucasnejch podminek neumej MOC zvedat vykon jinou cestou, bude muset kazdej, kdo bude chtit se svym SW dosahovat nakejch vykonu, bude se muset naucit programovat ...
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Dobre, tak u kazde 3D hry zalozene na polygonech (voxel enginu ale zas tak moc nebylo, ze).
K te druhe casti se vyjadrovat nebudu, mam pocite ze tahle diskuze se mota porad do kolecka(takzvana vyvojova spirala, jak tento jev nazvali ve studiu Kromeriz)
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
ale puvodne jsem psal o moznosti spustit mp3 prevod ve vice davkach jako dukaz, ze DC dokaze vyuzit i neoptimalizovane aplikace.
Pokud eagle napise, ze lame ma v DC pro neho nulovy prinos, ma jiste pravdu, ale pravdu mam i ja, pokud napisu, ze mam az 90% zrychleni.
A z praxe - pokud nekdo prevadi do mp3, neprevadi vetsinou jen jednu pisnicku, ale rovnou cela alba.
A to same plati pro DVD filmy, kdyz uz se nekdo nadchne pro domaci videoteku, vetsinou si pujcuje vice filmu najednou - pujcovny razi styl 2+1 free
(nechme stranou pravni aspekty)
i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x
Přesně tak, v tom je síla dualcore. Tady se pořád řeší jestli je či není daná aplikace optimalizvaná pro víc jader, ale zapomíná se na běh více aplikací najednou.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)