Výsledky 1 až 25 z 237

Téma: iPad

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: iPad

Mne by se proste libilo takove zarizeni u postele misto budiku a meteo-stanice.

Bylo by to v dockine (s klavesnici), ukazovalo by to cas, teplotu venku, teplotu doma, predpoved pocasi z webu, header news z idnes, obalku, pokud mi prisel novy email. (pro zensky msg. z facebooku, atd)

Ja bych si to jednoduse vyndal z dockiny, tukl na ikonu knihy a hned bych si mohl cist. Nebo ikonu emailu, atd. (kdyz potrebuju neco napsat, vezmu si to i s klavesnici a neco natukam, anebo kdyz nechci drzet pri cteni tablet)

Behem cteni by mi to ukazalo, ze je muj kamos online na skypu, tak mu hned zavolam, kamera mu ukaze muj vysmaty rozespaly oblicej a dohodnem se na hospode.

Unaveny vratim panel zpet do docku, ono se to hned prepne to hlavniho menu, podivam se, jaka je teplota doma, a jdu spat, aby mne to rano veselo vzbudilo do vyrobniho procesu....

Jeste shrnuti, co vyzaduju, a co nepotrebuju

Potrebuju:
    - Dock station s klavesnici ala produkt od Always innovating - jednoduse vyndam, zandam, zadny starosti, ze jsem zapomnel zapojit nabijeci kabel.
    - Matny display nejlepe s Pixel qi technologii - bude to primarne na cteni textu, (at uz email, web, nebo knihy, nebo psani)
    - Moznost regulace podsviceni od uplneho minima - preci jen vecer si clovek potrebuje stahnout podsviceni uplne dolu. (zatim nemam praxi s LED podsvicenim, ale u normalniho monitoru to na mne sviti moc i na minimum)
    - bezhlucny provoz - ctu si hlavne vecer v posteli, takze nechci rusit okolo - tim myslim i nehlucna tlacitka, (treba i nehlucne dotykove senzory, a dotykova obrazovka)
    - wifi a LAN - pripojeni na web.
    - vydrz 6 hodin a vyse (cim vice, tim lepe)
    - otevreny system, kam si mohu doinstalovat sve aplikace, nakopirovat jednoduse sve soubory, SD slot,
    - multitasking - proc by mi nemohlo na pozadi bezet kopirovani z SD karty nebo stahovani.

Nepotrebuju:
    - prehravani HD filmu - od toho mam televizi, tak jako tak k tomu je potreba zvuk, ktery i na sluchatkach muze rusit okoli.
    - 3D hry - na to mam pocitac, tak jako tak by to byl vzdy kompromis, a zbytecna zatez na baterie. (a na cenu vyrobku)
    - GPS a telefoni funkce - na to mam navigaci a mobil (nebo mobil s navigaci)
    Naposledy upravil milka; 02.02.2010 v 07:15.
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání