Citace Původně odeslal ksyrius Zobrazit příspěvek
Se ani nedivim, už jsem toho taky tady napsal až až, spíš je mi divný, že se tím ještě někdo prokousává.. I když, cizí neštěstí vždycky potěší..

No a mám to, já idiot, na IČO.. Tedy, smůla, musim čekat.. Jediný co mě napadlo, jestli třeba neexistuje něco jako "neoprávněný zadržování věci", s kterym to docela hraničí..
Jo, to je horsi pripad, nicmene i to v beznem pripade nezaklada pravo servisu Asusu si z Tebe delat skoro legraci a Mironetu bych naklady za cesty tam a zpet za mylne informace o vyrizeni zakazky rovnez "nauctoval"
Nakup na ICO ma urcite specificke podminky ve vztahu k dobe reklamace a moznosti zakaznika, nicmene nechal bych tedy jeste nejakou dobu jako projev dobre vule a snahu Mironetu vec resit, nicmene pokud bych nevidel zadny posun do urciteho terminu, pak bych zacal jednat pisemne na vsechny strany bych samozrejme rozeslal "zabavne" peripetie o neschopnosti servisu a infa Asusu i Mironetu.
Preci jen spatna reklama muze nektereho z papalasu zminenych firem trosku rozhybat