Prime95 neni samospasitelny, pokud vydrzi notebook teprve xy hodin Prime, je predpoklad, ze by mohl byt stabilni, nicmene nezapominej, ze mas dvoujadro a tedy potrebujes vytizit jeste druhe jadro (dela se obvykle spustenim Prime z jineho umisteni - zkopirovanim instalace Prime a jeji spusteni odjinud)

Regulace napeti, kterou mas moznost uzivatelsky ovlivnit pres nejaky soft (RMClock, NHC atd) muze byt softem omezena v urcitem rozsahu schvalne, aby nezkuseny uzivatel s tim nedelal psi kusy a hlavne (nestudoval jsem datasheet k tvemu notasu) regulace napeti CPU musi byt v rozsahu regulatoru napeti CPU PLL z desky a ten ma urcity rozsah pro pouzite typy CPU, s nejakym "brutalnim" ubiranim napeti na CPU se proste nepocita, zvlast u DTR notebooku tehle tridy. U jineho typu a znacky notebooku muze byt regulator jiny, tim padem rozsah regulace muze byt take jiny.

Ohledne ATT - rovnez se mi to stalo, ze se mi ulozil nadefinovy maximalni profil pro GPU a pameti, aniz bych chtel a pak mi notebook startoval s maximalni frekvenci pro GPU a MEM. Takze bych navrhoval ho odinstalovat, vykopat z registru a pripadne znovu nainstalovat.

A obecne - u notebooku, kterej pouzivas jak na praci, ktera nepotrebuje nejaky extra vykon CPU a grafiky je dobre si vyrobit profily pro typ prace, pripadne nastavit automaticke zmeny frekvence CPU a GPU a pameti grafiky (treba NHC oboje bravurne zvlada). Tak je zabezpeceno, ze notebook se zbytecne "nepece", pokud treba jen browsis po netu, ci delas jednoduchou praci a naopak pri nejakem pareni narocne hry zase vyuzije maximalni potencial.
Automaticke zmeny jsou samozrejme skutecne milisekundove, tedy uzivatelsky nepostrehnutelne.