Výsledky hlasování: Jaké repro jsou nejlepší pro Hudbu, film, hry

Hlasující
1075. Nemůžete hlasovat
  • Logitech Z-5300

8 0,74%
  • Logitech Z-640/560

5 0,47%
  • Genius 5300/5100

1 0,09%
  • Genius 5.1 HT (a podobný od G)

12 1,12%
  • Creative Inspire xxx

5 0,47%
  • HomeMade

16 1,49%
  • 1 028 95,63%
Výsledky 1 až 25 z 262

Téma: Poradna - Jaký repro na Hudbu/film/hry - porovnávání, koupě

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Poradna - Jaký repro na Hudbu/film/hry - porovnávání, koupě

Citace Původně odeslal Erda Zobrazit příspěvek
    Šak říkám, že studiovky sou okej. Zabývat se výkonem (rozumějme příkon ) je v domácích podmínkách zbytečné. Já žádný logitechy nemám a mít nikdy nebudu to ti garantuju. Já slyším dobře- neboj, ale nemám potřebu to tu komukoliv dokazovat, takže si mysli co chceš. Víš ono tu frekvenci 16khz jako základní (rozumějme ,,první harmonickou") nic neumí vydat a vždy je jako vyšší harmonická to znamená, že doprovází nějakou nižší. No a v důsledku efektu tzv. maskování ty (rozuměj já ) neslyšíš tu vyšší harmonickou. Vo malé citlivosti ucha na těchto frekvencí a důsledků z toho plynoucích rači ani nemluvím .
    No lol,ked uz hovoris o maskovani(Nemam 5 rokov a mal som nahodou Dig. sprac. zvuku v skole ...) asi myslis frekvencne, to zalezi na tom co pocuvas,takze v urcityx pripadox je mozne ze ti urcita blizka frekvencia moze maskovat inu, ale pokial su tie frekvencie uplne odlisne tak sa daju v pohode rozoznat a POCUT, potom existuje maskovanie casove , ak po hlasnom zvuku nasleduje do nakyx 50 ms tixy zvuk tak ho nepocujes, alebo ak tixy zvuk a nasledovne (tak do 10ms) hlasny zvuk tak ten tixy zvuk tiez nebudes pocut,na vine je oneskorena adaptacia sluchu na rozne hlasitosti, zapricinena najma chvenim bazilarnej membrany....
    Naposledy upravil stano; 14.02.2007 v 09:58.
    MSI 610gx + HP LP2475 +Logitech mx518 + KRK RP5

Pentax k10D + 18-55, sigma 70-300 APO, sigma 24-70/2,8 + Metz 48

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání