fungovalo to i na historicky armade p3-600,320MB ram (ted na dothanu 1.6, 1280MB ram je to zas o necem jinem... ted uz to ten notebook nebrzdi) ... bohuzel mam pocit, ze srovnavame nesrovnatelne... komercni nastroj typu 'atuzjetovenkuasouzatopenize' a software psanej lidma pro lidi ... ale nechci tu vyvolavat flame o prinosu OpenSource... to je zas na uplne jinou diskuzi...
ja par takovejch lidi (asi 2) znam. ale zrovna si nemuzu vpomenout na nikoho kdo by delal velky projekty v MSVC (myslim doma. corporatni pocitace ted neresim)Jenže tě to musí bavit a v tom je ten problém. Já třeba neznám nikoho (nebo o tom aspoň nevím), kdo by si nahrával svoje rodinné zážitky na kameru. Foťáky jo, ale videokamery ne. S programátory je to podobné - taky jich moc neznám.
jenze my nehledame zastoupeni jednotlivejch tehle slozek ... davame dohromady vsechny tyhle uzivatele ...Pořád si ale myslím, že programování je na tom v zastoupení mnohem lépe než věci jako CAD, rendering atp.
jo, ten by bohate dostacoval 90% uzivatelu. bohuzel jim chybej informace, aby vedeli, ze to tak je...O přínosu v některých aplikacích se nepřu, ale třeba já, když jsem zjistil, že mi to moje oblíbené aplikace neurychlí, jsem dost zklamaný. Vyšší spotřeba (= větší hluk a větší provozní náklady) a dvojnásobná pořizovací cena jsou pro mě vcelku dost argument. Radši bych teď koupil nějaký jednojádrový Celeron na bázi Conroe (nikoli ale s deaktivovaným jádrem).
ted uz proste nezbejva nic jinyho, nez donutit vyrobce SW, aby se naucili programovat. potesila me napr. nVidia, ktera opravdu od tusim verze 80 driveru renderuje vicevlaknove...