Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
Toť otázka bufferování. Mám zkušenosti, že pokud má počítač méně než 2 GB RAM, zátěž na disk je dost veliká (čtení .cpp + čtení zdrojáků + zápis .obj). Zátěž je v tomto ohledu dost otázkou bufferování - např. zápis .obj může být zpožděný a taky čtení sdílených knihoven může proběhnout jen jednou. Pokud tu RAMku nemáš, je kompilace víc věcí paralelně vedle sebe dost tragédie.
fungovalo to i na historicky armade p3-600,320MB ram (ted na dothanu 1.6, 1280MB ram je to zas o necem jinem... ted uz to ten notebook nebrzdi) ... bohuzel mam pocit, ze srovnavame nesrovnatelne... komercni nastroj typu 'atuzjetovenkuasouzatopenize' a software psanej lidma pro lidi ... ale nechci tu vyvolavat flame o prinosu OpenSource... to je zas na uplne jinou diskuzi...
Jenže tě to musí bavit a v tom je ten problém. Já třeba neznám nikoho (nebo o tom aspoň nevím), kdo by si nahrával svoje rodinné zážitky na kameru. Foťáky jo, ale videokamery ne. S programátory je to podobné - taky jich moc neznám.
ja par takovejch lidi (asi 2) znam. ale zrovna si nemuzu vpomenout na nikoho kdo by delal velky projekty v MSVC (myslim doma. corporatni pocitace ted neresim)
Pořád si ale myslím, že programování je na tom v zastoupení mnohem lépe než věci jako CAD, rendering atp.
jenze my nehledame zastoupeni jednotlivejch tehle slozek ... davame dohromady vsechny tyhle uzivatele ...
O přínosu v některých aplikacích se nepřu, ale třeba já, když jsem zjistil, že mi to moje oblíbené aplikace neurychlí, jsem dost zklamaný. Vyšší spotřeba (= větší hluk a větší provozní náklady) a dvojnásobná pořizovací cena jsou pro mě vcelku dost argument. Radši bych teď koupil nějaký jednojádrový Celeron na bázi Conroe (nikoli ale s deaktivovaným jádrem).
jo, ten by bohate dostacoval 90% uzivatelu. bohuzel jim chybej informace, aby vedeli, ze to tak je...

ted uz proste nezbejva nic jinyho, nez donutit vyrobce SW, aby se naucili programovat. potesila me napr. nVidia, ktera opravdu od tusim verze 80 driveru renderuje vicevlaknove...