Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: zamitnuta reklamace monitoru FujitsuSiemens

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní zamitnuta reklamace monitoru FujitsuSiemens

pro znameho jsem cca pred rokem na jeho popud koupil LCD FujitsuSiemens. ted byl chvili vypnuty [cca 3tydny] a po zapnuti se na nem objevily 2 vodorovne svitici linky asi uprostred.
    zkontroloval jsem monitor, zda ty linky nejsou na vrchni vrstve zobravovaci plochy a zda neni nekde otluceny. nic z toho nebylo.
    tak jsem monitor v klidu odvezl osobne, aby ho neposkodili dopravou do zarucniho servisu [cesky servis - se ta firma jmenuje]. behem druheho dne jsem mel zpravu, at si pro monitor prijedu. jake bylo moje prekvapeni, kdyz jsem se dozvedel, ze reklamace byla zamitnuta, protoze ty dve linky jsou videt i pri vypnutem monitoru a to ze je mechanicka zavada a to ze urcite s monitorem nekdo bouchnul a ze muzu byt rad, ze mi neuctuji neopravnenou reklamaci.
    monitor behem vypnuti stal na tom samem miste a nikdo s nim nehybal.

ptam se: je jejich postup opravneny? to je bezne ze, muzu za to kdyz se uvnitr neco posere?
    AMD Dual core Opteron 170@2600Mhz [260*10] 1,392Vcore, DFI LANPARTY nF4 nF4 SLI-DR, G.Skill 2Gb PC4000 HZ Series Dual Channel kit, BFG 8800 GT @774,1836x2046, Corsair HX620, LOGITECH MX510, SKYSTAR2 satelit, EIZO FlexScan L768 (6.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+)

vodnik: WB set od Pirse poslední revize, expanzka Cape Coolplex PRO 10, radiator Kadett E via Erty na nem Papst 4412 F/2GL, Eheim 1048 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS
    :[

Standardní Re: zamitnuta reklamace monitoru FujitsuSiemens

Pokud nenajdou nějaké otlučené místo, tak si nech podepsat, že monitor dáváš do záruční opravy v nepoškozeném fyzickém stavu a oni ho musí vzít. Nebudou-li jej přesto chtít vzít, tak přes ČOI případně reklamace za asistence policie, to změknou. Proboha co je to vůbec za firmu (že by TSB v Brně nebo Alzasoft v Praze)?
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Citace Původně odeslal short24 Zobrazit příspěvek
    ptam se: je jejich postup opravneny? to je bezne ze, muzu za to kdyz se uvnitr neco posere?
    Ano, jejich přístup je oprávněný, neboť oni vydávají stanovisko, co se s monitorem stalo. Pokud se domníváš, že jejich postup nebyl správný, nezbývá ti než obrátit se na soudního znalce, nechat si od něj vypracovat posudek (... který nemusí nutně vyznít ve tvůj prospěch) a následně přijít s tímto posudkem do oné firmy a nechat si závadu odstranit + proplatit náklady na soudního znalce + tvoje výdaje (opotřebování automobilu, benzín atp.).

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Viz Eagle, staci, kdyz ti znalec da papir, ze vada mohla vzniknout treba nekvalitnim materialem. Zaplatis za to nejakou tu tisicovku, kterou nasledne uhradi prodejce.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291

OT: nejlepší na tom je, že si to kupoval pro někoho, ten někdo ti řekl že tam je problém, ty jsi to poslal.... no známe to...fakt ti ten dotyčný řekl všechno? nevynechal nějakou drobnost?
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

dik za rady, budu resit pristi tyden. ted se pripojuji mimo domov pres SE D750i, opera mini a tu 2mesicni promoakci Tmobile. to pro vysvetlenou. monitor jsem dukladne prohlidl - zvenku zadna stopa po padu.
    AMD Dual core Opteron 170@2600Mhz [260*10] 1,392Vcore, DFI LANPARTY nF4 nF4 SLI-DR, G.Skill 2Gb PC4000 HZ Series Dual Channel kit, BFG 8800 GT @774,1836x2046, Corsair HX620, LOGITECH MX510, SKYSTAR2 satelit, EIZO FlexScan L768 (6.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+)

vodnik: WB set od Pirse poslední revize, expanzka Cape Coolplex PRO 10, radiator Kadett E via Erty na nem Papst 4412 F/2GL, Eheim 1048 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS
    :[

Senior Member Avatar uživatele ICE29
    Věk
    38
    Vliv
    272

Citace Původně odeslal herma Zobrazit příspěvek
    OT: nejlepší na tom je, že si to kupoval pro někoho, ten někdo ti řekl že tam je problém, ty jsi to poslal.... no známe to...fakt ti ten dotyčný řekl všechno? nevynechal nějakou drobnost?
    presne tak, ja som znamemu kupoval pc a vratil mi po 2 mesiacoch LCD monitor ze zrazu z nicoho nic sam prestal fungovat (= zobrazoval miesto obrazu divne artefakty), tak som ho bol reklamovat, este som sa aj hadal s technikmi a vyzeral pred nimi ako pako, reklamaciu aj tak neuznal originalny servis ze fyzicke poskodenie monitora (aj ked to zvonka vidno nebolo)
    A o 2 dni som sa dozvedel ze znamy v onen den hral NFS, prehral zavod a vrazil pastou do monitora ...
    C2D E6550 & Athlon X2@4200+ + FSC Loox N560 + Nokia E51 + Dell Latitude D630
    Sony a700+bordel okolo

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291

Citace Původně odeslal ICE29 Zobrazit příspěvek
    presne tak, ja som znamemu kupoval pc a vratil mi po 2 mesiacoch LCD monitor ze zrazu z nicoho nic sam prestal fungovat (= zobrazoval miesto obrazu divne artefakty), tak som ho bol reklamovat, este som sa aj hadal s technikmi a vyzeral pred nimi ako pako, reklamaciu aj tak neuznal originalny servis ze fyzicke poskodenie monitora (aj ked to zvonka vidno nebolo)
    A o 2 dni som sa dozvedel ze znamy v onen den hral NFS, prehral zavod a vrazil pastou do monitora ...
    jasně, technici nejsou volové...někteří lidi v servisech mají mnohaletou praxi v posuzování vad......prostě český národ je banda vyčůranečků.
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamace repas monitoru
    Založil frogale v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 12.07.2005, 10:34
  2. Reklamace monitoru - novy dotaz
    Založil IntEx v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 61
    Poslední příspěvek: 26.11.2003, 23:29
  3. Reklamace monitoru - - pokracovani!!!
    Založil fabsa v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 08.07.2003, 22:31
  4. Reklamace monitoru SONY
    Založil Zilla v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 29.05.2003, 10:36

Pravidla přispívání