Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Reklamace repas monitoru

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Reklamace repas monitoru

Vyreklamoval jsem pred 10 dnama Sony monitor (zaruku ma uz jen mesic z puvodnich sesti), kterej mel celou levou cast obrazovky lehounce zasedlou a jeste se pres ni tahly svisle sedivejsi pruhy. Monitor byl vyrobeny pred rokem 2003.

1) Kdyz mi reknou, ze to nejde opravit, muzu chtit vymenu nebo odstoupeni od smlouvy? Pokud budu chtit vymenu za jiny typ (tenhle uz nemaj) daji mi novou zaruku? Kdyz budu chtit vymenu za jiny typ, ktery byl vyrobeny po 2003 daji mi novou zaruku? Kdyz mi reknou ze to jde opravit, jak dlouho jim to muze max trvat?
    2) Jak dlouho jim muze max trvat reklamacni rizeni? Doted jsem zil s tim, ze max mesic, ale v zakone je neco o vzajemne dohode mezi kupujicim a prodavajicim (o delce reklamace jsme si nic neujednali).

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Mas nejaky specialni duvod, proc se ptat 2x na to samy ?

A) to kdy bylo neco vyrobeno NEMA na pripadnou zarucni lhutu ZADNY vliv (vyjimka platila do koce roku 2004).
    B) Repas = IMO bazar => zadna zaruka, jen zodpovednost za vady => pokud ti to budou chtit menit, tak to musis vzit.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Nemam, psal jsem to ve spechu.
    Ale moc jsi mi nepomohl
    - Prodlouzi mi zaruku?
    - Je to opravdu 30 dnu?

Senior Member
    Vliv
    262

Standardní

záruka se prodlužuje o dobu po kterou byl výrobek v opravě + záruka na vyměněný díl - pokud je záruka větší na celý kus HW platí tato. Při opravě je záruka pouze na práci. Po 30ti dnech od přijetí zboží do opravy můžeš žádat odstoupení od smlouvy :: vrácení peněz. teda pokud se nepletu??
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání