Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Výsledky 76 až 77 z 77

Téma: Změna reklamací v CZC

Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    268

Standardní Re: Změna reklamací v CZC

Citace Původně odeslal mokus Zobrazit příspěvek
    A co v případě dvb-t tuneru aver, kdy jsem tam přinesl kartu i s ntb, že seká obraz i zvuk (jen na digital). Před oběma reklamatory pustil ntb naplno, pustil tv, signál to ukazovalo 100%, oba dva uznali že to seká a imho po dvou týdnech mi ze servisu volali, že se závada neprojevila? Stejný postup? Oni to svádějí, že je slabý signál, zatím jsem neviděl signál přes 100%...
    TV tunery jsou všeobecně největší chátra co se k PC dá pořídit. Většina z nich pokud pominu Avery který jakžtakž fungujou, má nefunkční drivery / SW. Většina TV tunerů třeba funguje správně jen v XP32 nebo zas jen ve vistě 32 a ničem jiném. Pokud je to tento problém a oni řeknou že se neprojevila tak to testli na systému sek terym to funguje a vrátěj ti to zpátky. Pokud řekneš že ti to na tvym notebooku nefunguje ať ti to tam teda rozchoděj tak ee, na neompatibilitu se totiž záruka nevztahuje.... prostě TV tunery, atd.
    The best Unreal Tournament maniac.

Standardní Re: Změna reklamací v CZC

Citace Původně odeslal Dazzle Zobrazit příspěvek
    Mám tu jeden případ a zároven i dotaz, tak snad se nikdo nebude zlobit, když to hodim sem.

Vlastnim repro Logitech Z4 je to 2.1. Ze subu vede drátový ovládač
    fotka: http://ucables.com/img/extra/LOGITEC...S-R29655-1.jpg

Problém je v tom, že při korekci zvuku střídavě vypadává signál - občas hrají pouze výšky, občas pouze basy, občas nic nebo jen jeden repráček. Když na ovládač zeshora zatlačim v místech kde se otáčí volume, hraje vše normálně, respektive signál vypadává méne. Moje diagnostika je špatný kontakt někde v ovladači nebo studenák. Potenciometr neni přetočen.

Vzal jsem je do czc na reklamaci, repro vzali, zaslali na posudek a za 14 dnů volají, že se závada neprojevila že se mam pro repro dostavit.
    Přijel jsem opět do czc, repro jsem s technikem na reklamacích vyzkoušel s tim, že nehrají jak mají A ON SAM NA VLASTNI USI SLYSEL ZAVADU, SAM JI POPSAL A OPETOVNE POSLAL NA SERVIS.
    Načež mi volají po 14 dnech, at si pro repro přijedu že se závada neprojevila.

Já už nevim co mám dělat a jak postupovat.. jen s nima přicházim o čas. Poradte jak dál.

Vyřešeno , dnes jsem dostal nové. Díky bohu a tomu kdo fandil
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamace CZC
    Založil kidd.hombre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 40
    Poslední příspěvek: 27.11.2008, 08:59
  2. XP změna domény, změna hesla
    Založil killerGBU v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 28.04.2008, 23:20
  3. OVERCLOCKING.CZ - ZMENA DOMENY na OCguru.cz
    Založil Marty v sekci fóra Zprávy od Administrátorů
    Odpovědí: 0