Ahojda, omlouvam se, ze zakladam tenhle thread i kdyz se to tady nekolikrat resilo, ale chci se ujistit ze mam narok na vymenu za novy kus. Asi pred dvema tydny jsem si koupil monitor Hyundai ImageQuest Q790 a ten mi zacal piskat, ne nejak silne, ale v rozliseni 640*480 se to nejvic projevuje. Piskani ma asi za nasledek taky vertikalni (!!) vlneni obrazu. Pak ma jeste jednu zavadu a to tu, ze nepodporuje PnP. Zkousel jsem to vselijak, cist PowerStripem EDID, ale nic. Slysel jsem, ze se tohle stane resetovani epromky, ale ja jsem nic takoveho nedelal a ani nevim jak. No a servis podporuje tzv. Hyundai On-Site servis. Je to sluzba, pri ktere PPLkem prijde monitor a ja mam odeslat ten vadny do 7mi dni. Rekl jsem si, ze je to super, ale pak je tam jeste dovetek, ze kdyz nebude reklamace uznana, budu muset zaplatit 1500Kc a je tam jeste napsano, ze pro overeni vady mam radsi zavolat na jejich tel. cislo. Tak jsem tam zavolal, kde mi nejaka zenska rekla, ze prej jeste nikdy neuctovali 1500Kc, ale ze prej ten monitor, kterej mi prijde nebude novej a prej bude opravovanej. Tak to mne hodne zarazilo. Pak mi jeste doporucila, abych to hodil na klasickou reklamaci (prej ji vyrizujou do 10 dni), kde bude opraven ten muj stavajici. Ale ja ho prece reklamuji do pul roku, takze mam pravo na novy, nebo se pletu? Diky za odpoved!