mou paranoiu by v pohode ukonejsilo zaheslovani slusnym hesle rar a nahrani na mega.
mou paranoiu by v pohode ukonejsilo zaheslovani slusnym hesle rar a nahrani na mega.
[Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W[NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector
.
Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
.
Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden
https://mega.co.nz/
uloziste, ktere se sifruje pri prenosu, takze ani vlastnici nevi co tam je... takze udelas jednorazovy ucet, nahrejes to tam, druhe strane posles pristup treba smskou, on si to stahne a muzes ten ucet zrusit
Naposledy upravil Špeta Marek; 27.10.2013 v 20:19.
[Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W[NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector
Zip radši ne, je tam několik verzí a ne všechny jsou rozumně bezpečné, ale RAR s dostatečně dlouhým heslem je ok, od toho se jen tak někdo nedostane.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Nojo, ZIP je taky starsí (nemluve o starém dobrém LHA z DOSových casú, jehoz príbuznost je taky neprehlédnutelná) a pokud vím zadara, RAR teoreticky na koupení, zadara jen na test, nicméne ho dnes taky má prakticky kazdý (je snad návdavkem u novejsích Woken?). Aspon to tak bylo pred rádkou let, kdyz jsem se na tohle zarizoval. Takze obecne zustanu u RARu, tím nic neztratím.
Mhmmm... zrovna v souvislosti s aktuálními aférami jsdem se docet, ze NZ a AUS jsou od 2. svetové války nejuzsí spojenci USA na odposlech... Nj, o to tu ale nejde, uvidím, promyslím, mozná zkusím
.
Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
.
Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden
7zip vie sifrovat ZIP s AES256 sifrou, ktora je zatial rozumne bezpecna. 7zip je freeware (mozno aj opensource, to si nie som isty). Pouzit sa daj nativny .7z format, ktory ponuka AES256 j pri SFX archive (odpada potreba 7zip u prijimatela pri pouziti .7z)
na prenos medzi pocitacmi by sa dal pouzit aj SpiderOak, ak ma byt vymena suborov castejsia - je to v podstate dropbox so sifrovanim
I am so good!
FujitsuSiemes Amilo Pi1505 | T1350 | 1536MB RAM | 80GB HDD | 15.4" 1280x800 | WinXP MC
Ten 7ZIP mi uz doporucil nekdo i jinde. Ted jsem koukal, co mám ve svýhch zásobách a nasel tu vedle RARa ja UZIP, tak i 7ZIP; vsechno tu tu mám z let 2007 az 2009 a i u toho UZIPa (pouzíval jsem pred RARem) písou ve FUCQ, ze umí "nový AES Algrithmus Rijndael". Nepísou sice rovnou, predpokládám ale, ze tedy ten AES256. Zatímco u mojí verze RARu (3.80, nejspís z r. 200písou, ze jenom umí ten zakódovaný ZIP rozsifrovat. Kdyz jsem si ho pred casem instaloval, mel povest nejlepsího. A dnes? Ze by to AES zanedbával?
Krom toho omrzuje neplatící uzivatele s pravidelnou nabídkou ke koupi, co se musío neidrív odcvaknout (opet 3.80, jak se dnes prezentuje coby shareware nevím). UZIP údajne - ac freeware - delá(l?) totéz s tím, ze dá kód k zastavení tohodle popupu za jednorázový dobrovolný príspevek.
Jaký je ale jinak zásadní pro uzivatele relevantní rozdíl mezi UZIP a 7ZIP?
.
.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)