Citace Původně odeslal Kankal Zobrazit příspěvek
Ještě k Noctue: Zeptej se zkušenějších, jestli by 3770k neutáhla na jeden větrák (nebo třeba i pasivně - pouze spekuluju). Už přes rok ji jedu na mírně přetočeném i7 2600k na min. otáčky a zcela v pohodě (mám nasazené oba větráky).
Tohle je jedna z mála věcí, se kterou mám v plánu si pohrát... Doufám v jeden větrák na hodně pomalu, tak uvidíme, jestli se to splní (taktovat moc nebudu). A jestli mi to někdo zkušenější ulehčí, tím líp .

Jinak dík za tip k SSD. Moc to nesleduju, ale když na to přijde řeč, SSD je mezi známými stále kontroverzní téma kvůli spolehlivosti.
Už nějakou dobu nemám problémy, Crucial je super v tom, že na něm nevidím žádnou degradaci... Problémy mám poslední dobou s klasickými HDD a to je o moc horší .

Obecně mi v desktopech chybí ještě něco jako nVidia optimus v noteboocích - možnost zvolit aktuálně používanou grafiku nebo grafiku v PCI-E zcela vypnout. Na office mi stačí integrovaná v procesoru...
To by mi taky nevadilo .

Citace Původně odeslal HollyG Zobrazit příspěvek
Osobne mam zase vcelku averzi k Asusu, posledni s Z77 jsem vratil a mam opet spolehlivy Gigabyte.
Jak říká Marty a ještě se to mění . Těžko bych si před pár lety představoval koupi mobo od MSI, dneska úplně klidně... Uvidíme, každopádně GB podělal dost generací boardů pro různé platformy, aby se teď mohl pár let snažit, než od nich něco koupím .