froste, obyčejný levný xuj ramky Adata Vitesta 800+ EE dají každé 980 při CL4.. ještě že je nemáš, protože pak bych měl asi velkej problém tě porazit. prozatím mohu prozradit, že jsem se dostal na 11,7s v hnusnejch w7 a s ramkama na 780 CL4CPU něco kolem 4,9GHz, ale ještě jsem mu pořádně nepřitopil .. bohužel buď dělá hodně tvoje chlazení, nebo kecáš s voltama, nebo máš totálně luxusní kousek, protože já jsem teď kolem 1,65V real.. můj cíl je 5GHz s ramkama 1066 CL4, tj snad kolem 11s SPI
snad nedojde Jack do té doby ...
EDIT: tedy aspoň co jsem zkoušel 2x1GB kity... už tu něco praská, asi strčím zdroj na chvíli do tepla-22°C venku
EDIT2: tak než jsem se dostal na 5GHz, odešla deska do věčných lovišť, když je zapojené P4 napájení, tak se vypíná pojistka ve zdroji... takže nejlepší výsledek je 11,4s při 4,85GHz a ramky něco přes 1000 CL4.. aspoň než bude opravená deska. validaci bych měl mít i na 4,9GHz. dám to dokupy a postnu to sem.
EDIT3: tak 4875 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2245714 a validoval jsem i 4900, ale nemuzu najit cvf, snad jsem ho nepřepsalkaždopádně potenciál tam ještě je, 1,64 real je v pohodě.
11,4.png
na 390 FSB už mi spi nechtělo projet, ale je možné, že to má co dělat s tím, že už se deska chystala do lovišť, protože to zvládlo restart a tak, tvářilo se to celkem stabilně..