2Brucef: jsem říkal že máš podobnej kousek jako já....je jich málo ale existujouKdyž by jsi víc chladil tak dáš mnohem víc.
2Conroeman: Gratulace k super výsledku. Ukaž nějaký fotky čím jsi to chladil, protože jsi podle mě musel vynaložit stejné či podobné chladící účinky jako já.
Co se týče adat tak je doma mám ...mám 2x 1Gb 800MHz Vitesta červenej obal....zkoušel jsem je ...pro CL4 byli přívětivější, ale na CL5 nedali to co ty OCZ. Rozhodně mi nejeli 1000/CL4..to jsem chtěl...ale nic. S voltama rozhodně nekecámmám luxusní kousek a vím to o něm už hodně dlouho. Mrkni na nějaký top výsledky a zjistíš že tyhle CPU dosahujou i 5400 při 1.7V. Asi tak si představuju progress toho mého kusu. Víš jaké jsi měl teploty na CPU? Jinak co jsem vysledoval je dobré si pro výpočet pi dat modre pozadi bez jpg...já to neudelal a mozna mi to vzalo nejaky setiny....
Máš jedinou kliku v tom, že jsem sobotní noc nevyužil pro OC. Byl ideální mráz a myslím že by 5GHz padlo jako prd.No další možnost mít asi už nebudu, takže dalším logickým krokem je LN2.
2marty: minimální platba 500Kč? To je 50l dusíku...no to abych rek ze bych ani nepotřeboval. Teoreticky by mi stačil ten suchej led kdy bych jím obložil radiátor a nějakou báni s kapalinou. To bych nachladil a poté zkusil co to udělá. Teplota suchého ledu je myslím -72C takže bych se na -40 kapaliny mohl dostat...ale nevím zda by při této teplotě dokázalo pracovat čerpadlo..podl mě by se rozpadlo. Takže jediné východisko je ta chladící věž.
ps.: nevíte co udělá suchej led při styku s vodou?