Pokud už to stavíš pouze takhle vyhroceně, že jedinou cestou ze současného stavu je pro tebe prodej, pak ano, jsem pro to, čemu ty říkáš "nechat to tu vymřít", s optimistickou nadějí, že se podaří v budoucnu najít jiné řešení, než se toho rychle zbavit prodejem "aby se teda kua už NĚCO začalo dít".
Můžeš namítnout, že to je takové "možná se něco povede" a nikdo neví, jak bude a co bude, ale to při vší úctě nevíš ani ty, co by následovalo po prodeji, o tom se můžeme taky dohadovat.
A třeba představa Behemota, že se podaří najít kupce, který to třeba bude i kupovat s nějakým věcným břemenem v podobě závazku k zachování jakési "VIP sekce" v režii současného osazenstva, je pro mě poněkud úsměvná, dokud mi někdo neřekne, že samotná doména overclocking.cz má nějakou výraznou tržní hodnotu, budu se nad touhle možností jen ironicky pousmívat. Řekněme si pak otevřeně, že nehledáme investora, ale Ježíška, to není myšleno nijak negativně, je to legitimní názor, ale je potřeba si ho správně pojmenovat.