Věcné břemeno. Koupí s uživateli nebo vůbec. Hmmm?
Věcné břemeno. Koupí s uživateli nebo vůbec. Hmmm?
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Ty čti znovu. Protože by to jinak nedostal vůbec?
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
A proč by si proboha nějakej investor kupoval nějakej web, kterej je tvořenej uzavřenou skupinou lidí, poslední článek na mainpage má někdy z roku raz-dva a vedle toho provozuje forum, zhusta navštěvované tou samou celkem uzavřenou skupinou lidí? A ještě si tuhle grupu věšel na krk a zavazoval se, že jim bude ručit za to, že i na novém webu budou mít nějakej chlíveček, kde si to budou moct pořád rozjíždět podle svýho?
Ty tu pořád pracuješ s premisou, že by o to měl někdo zájem, za peníze, za které by to stálo za to prodávat. Já ti říkám, že snad krom domény a možná ještě české verze vBulettinu při pohledu "zvenčí" pro potenciálního investora opravdu nic tak atraktivního tady na tom webu není. Ne natolik, aby za to někdo platil a ještě se zavazoval k nějakému věcnému břemenu
EDIT: Rád bych se zeptal třeba Martyho nebo Foxe, případně někoho jiného, kdo o tom má informace - jen tak pro zajímavost, stalo se v poslední době či stávalo se v minulosti se nějak významně častěji, že by přišla nějaká vážněji míněná nabídka na odkup domény? Zajímá mě to čistě z toho důvodu, abych si udělal obrázek o tom, jak ceněná a investorsky atraktivní je samotná doména overclocking.cz.
Naposledy upravil D_a_v_i_d; 06.12.2011 v 22:36.
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
D_a_v_i_d> Tak jsi pro nechat to tu vymřít? To není myšleno nijak negativně, je to legitimní názor, ale je potřeba si ho správně pojmenovat.
Neexistuje žádné setrvání, žádný status quo, v takové variantě existuje pouze pomalá smrt.
Pak máš pravdu, pak nemá smysl dělat nic, než to tu s minimální vynaloženou energií nechat vyhnít, jak psal Fox.
Myšlení zkresluje realitu.
Chlapi, tyhle diskuze probíhaly na úrovni "vedení" již před docela dlouhou dobou a probíhalo to vždycky přesně takhle. A současnej stav je toho výsledkem.
ad doktor - to s tou křečí jsem nemyslel konkrétně, jen zcela obecně... (a pokud chceš znát můj osobní názor, tak si nemyslím, že změna struktury něco změní nebo má valný smysl - ale za a) jsem konzervativní a za b) můj názor je v tomto případě zcela nepodstatný a kvůli a) do toho nerejpu, protože nemá smysl blokovat iniciativu)
CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III ◦ 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610 ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350
Pokud už to stavíš pouze takhle vyhroceně, že jedinou cestou ze současného stavu je pro tebe prodej, pak ano, jsem pro to, čemu ty říkáš "nechat to tu vymřít", s optimistickou nadějí, že se podaří v budoucnu najít jiné řešení, než se toho rychle zbavit prodejem "aby se teda kua už NĚCO začalo dít".
Můžeš namítnout, že to je takové "možná se něco povede" a nikdo neví, jak bude a co bude, ale to při vší úctě nevíš ani ty, co by následovalo po prodeji, o tom se můžeme taky dohadovat.
A třeba představa Behemota, že se podaří najít kupce, který to třeba bude i kupovat s nějakým věcným břemenem v podobě závazku k zachování jakési "VIP sekce" v režii současného osazenstva, je pro mě poněkud úsměvná, dokud mi někdo neřekne, že samotná doména overclocking.cz má nějakou výraznou tržní hodnotu, budu se nad touhle možností jen ironicky pousmívat. Řekněme si pak otevřeně, že nehledáme investora, ale Ježíška, to není myšleno nijak negativně, je to legitimní názor, ale je potřeba si ho správně pojmenovat.
vytvaret obsah odborneho webu tady asi nikdo jen tak nebude a s prodejem to vidim podobne jako David, ale urcite by bylo mozne forum ozivit zmenou struktury jak jiz bylo navrhovano - pokud bude vice "odborneho" specifickeho obsahu je vetsi sance ze sem zavita nova krev. Ruzna temata se resi v nakupni poradne a nelze je tak dal rozvijet (vyber TV vs jejich technologie, zkusenosti s konkretnim modelem, htpc, multimedialni centra, mobily atd...)
S volnym casem jsme na tom asi podobne, ale rad nabidnu pomocnou ruku pri pripadne realizaci zmen
Tak pozor, to sis pouze spojil to, že sem Hastemu napsal, že už jsem se taky s Martym kdysi bavil o tom, že by šlo fórum prodat s tím, že by se mělo něco dělat, aby fórum nechcíplo.
Ve skutečnosti ale tyto věci nejsou nijak spojené do jedné hypotézy (ani prodáme = nechcípne, ani prodáme = chcípne).
Jenže dokud někdo nevstane a něco neudělá, tak nebude nic.
Myšlení zkresluje realitu.
Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)