Nejednálo se náhodou o notebook řady A6xxxx?
Vlastnil jsem notebook A6T s grafikou nVidia GF 7600 (v té době pořizovací cena 34kkč) a ten umřel právě na ni. Žádné reflow už, bohužel, nepomohlo.
V okolí si známí, když jsem měl tento notebook měsíc starý, na mé doporučení koupili notebooky z této řady (2x A6T a 1x A6Tc - ten se lišil menším diskem a grafickým čipem GF 7300). Do dvou let jsme všichni byli bez notebooků; všechny zdechly úplně stejně - nešly zapnout. Dva měsíce po odchodu mého notebooku jsem u zákazníka zahlédl A6T a když jsem se dotázal, zda je vše v pořádku, bylo mi odpovězeno, že funguje již na třetí základní desce. Do půl roku mi volal s tím, že notebook je už definitivně po smrti (a samozřejmě bez záruky).
Nejen tímto si Asus u mně udělal takové jméno, že se mi zvedá žaludek, jen vidím jeho logo.
Bláto typu Acer / Asus NESMÍ přes můj práh!
Abych ale jenom nehanil, low-endová značka BenQ, o které psal "ctrl_j", má u mě docela oblibu, protože mám s jejich monitory dobré zkušenosti - dobrý poměr cena / "výkon" / životnost.
EDIT: Z mého podpisu můžete vidět, že ještě jeden notebook značky AUŠUS vlastním - ten jsem, bohužel (!!!), zakoupil ještě za doby života A6T pro rodiče.