tak jestli mel smulu a zrovna koupil model s 8600 mobilni nvidii, tak mu nepomuze ani svecena voda....
tak jestli mel smulu a zrovna koupil model s 8600 mobilni nvidii, tak mu nepomuze ani svecena voda....
MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW
Nee, problemy jsou dany blbym chlazenim - ta grafika se hreje, no a protoze ekologie, tak je pripajena bezolovnatym cinem, kterej krehne -> prestanou ti sedet kontakty ty grafiky. Proto tomu pomaha "peceni" - se roztavi ten cin a znova se to pripaji a spoji.
Nehlede na to, ze kazdej notes funguje jako online UPS (pokud ma baterku) => zadna UPSka ti nepomuze.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Nejednálo se náhodou o notebook řady A6xxxx?
Vlastnil jsem notebook A6T s grafikou nVidia GF 7600 (v té době pořizovací cena 34kkč) a ten umřel právě na ni. Žádné reflow už, bohužel, nepomohlo.
V okolí si známí, když jsem měl tento notebook měsíc starý, na mé doporučení koupili notebooky z této řady (2x A6T a 1x A6Tc - ten se lišil menším diskem a grafickým čipem GF 7300). Do dvou let jsme všichni byli bez notebooků; všechny zdechly úplně stejně - nešly zapnout. Dva měsíce po odchodu mého notebooku jsem u zákazníka zahlédl A6T a když jsem se dotázal, zda je vše v pořádku, bylo mi odpovězeno, že funguje již na třetí základní desce. Do půl roku mi volal s tím, že notebook je už definitivně po smrti (a samozřejmě bez záruky).
Nejen tímto si Asus u mně udělal takové jméno, že se mi zvedá žaludek, jen vidím jeho logo.
Bláto typu Acer / Asus NESMÍ přes můj práh!
Abych ale jenom nehanil, low-endová značka BenQ, o které psal "ctrl_j", má u mě docela oblibu, protože mám s jejich monitory dobré zkušenosti - dobrý poměr cena / "výkon" / životnost.
EDIT: Z mého podpisu můžete vidět, že ještě jeden notebook značky AUŠUS vlastním - ten jsem, bohužel (!!!), zakoupil ještě za doby života A6T pro rodiče.
Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)
Asusy A6cokoli byly strašnej průser, v mým z asi 5 žádnej nedožil 3 let. Já měl kliku v tom, že nestihli do měsíce reklamaci, takže mi vrátili peníze.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)