Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: reklamace ntb a odstoupeni od smlouvy bez orig. hdd?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: reklamace ntb a odstoupeni od smlouvy bez orig. hdd?

nicmene byl to muj prvni notebook a uz jsem se poucil , uz NIKDY takovy sunky jako je asus, acer , atd.. pristi buk jedine se zarukou 3 roky NBD nejlepsi vec... jiz jsem z praxe poznal ze dokonce technik ktery do druheho dne prijede vubec neresi druh zavady proste to co je rozbity vymeni napise list a de. at uz jsi to rozbil ty nebo ne.....

Zas tak paranoidní bych v případě nVidia grafik řad 8000 (jak desktop, tak mobilní segment) nebyl. Je to technologická vada, kterou většinou vyřeší reflow/zahřátí čipu horkovzdušnou pistolí/pečení v troubě. Ví se o tom dávno, ohledně mrtvých grafik v ntb byla v USA i nějaká soudní tahanice... Nezbývá než doufat, že nic takového už novější generace grafik nepostihne.
    /OT
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Věk
    43
    Vliv
    309

pověstné jsou i grafiky na IBM T40-42
    NB DELL E5480 (i5 7440HQ, 16 GB DDR4 Micron, 1 TB Micron M.2)
    PC Athlon X2 4600+, AC Alpine 64, ASUS M2A-VM, 4 GB DDR2 Transcend, HD2400 PRO, SB Live!, 3,5" TEAC, NEC ND-3520A, NEC AD-7203A, Transcend SSD 370 / 120, WD RED 2 TB, Fortron 400 PNF, EC ML-5410A, Chicony 2961, Genius NSO+, TESLA AZS 223 + TESLA ARS 1014, TESLA NC 470, TESLA SM 260, TESLA SM 261, TESLA B-101, HP 5820, 2x DELL 2009Wfp
    PC2 DELL Optiplex 3050 (i5 7500, 16 GB DDR4 Micron, HD5450, 500 GB Micron M.2, 2 TB 2,5" Seagate, DELL 2009Wt
    photo Nikon D90, Nikkor 18-70, Nikkor 24-120, Sigma 70-300, SB800

Citace Původně odeslal Gauss Zobrazit příspěvek
    nicmene byl to muj prvni notebook a uz jsem se poucil , uz NIKDY takovy sunky jako je asus, acer , atd.. pristi buk jedine se zarukou 3 roky NBD nejlepsi vec... jiz jsem z praxe poznal ze dokonce technik ktery do druheho dne prijede vubec neresi druh zavady proste to co je rozbity vymeni napise list a de. at uz jsi to rozbil ty nebo ne.....
    Ale vzdyt o post vyse sam pises, ze ntb vlastne nepotrebujes, tak nac ty stresy...

Abych dodal neco relevantniho - po tri roky s sebou taham sem a tam zcela low-endovy notas od BenQ (ktery mezitim ntb i prestal vyrabet) a nemam nac si stezovat. Chyba neni vzdy ve znacce.
    | P67 + 2500K@silent |

Spis bych premejslel o pouzivani UPS nebo aspon prepetove ochrany. Tolik poruch bez zjevneho duvod.
    IBM FrankenPad X200 s deskou X201
    i5 2.66GHz |8GB DDR3|180GB Intel 330 SSD|12.1" 1280x800|2x 9cell|[/B]Intel UltimateN 6300
    LiNe6 Spider II + Sony MDR-CD750 + Ibanez RG321MH

http://dixxblog.net84.net/

tak jestli mel smulu a zrovna koupil model s 8600 mobilni nvidii, tak mu nepomuze ani svecena voda....
    MB:Gigabyte EP45-DS4 CPU:Intel Core 2 Duo E8500 rev E0@3,8GHz(9,5x400)@1,248v(load Prime)COOLER: CoolerMaster Hyper 212 RAM:Kinston HyperX 2x2048 DDR2 800 4 4 4 12 GK:Asus Radeon 5870HDD:SATA II WD500GB + WD320GB + Samsung F1 1TB BOX: Chieftec CH-05SL-B-OP PSU: Enermax MODU 525W CRT:21" LCD Samsung 215TW

Citace Původně odeslal paik Zobrazit příspěvek
    tak jestli mel smulu a zrovna koupil model s 8600 mobilni nvidii, tak mu nepomuze ani svecena voda....
    Nn mám radu nizssi , 7600 ale asi na tom není o moc lip.
    Este k té prepetove ochraně, myslíte někdo ze me problémy s grafikama by mohli způsobovat prepetove výkyvy??

Jak nepotrebuji notebook , to víš ze ho potřebuju pac desktopu jsem se vzdal , jntb je můj jediny pc....

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Nee, problemy jsou dany blbym chlazenim - ta grafika se hreje, no a protoze ekologie, tak je pripajena bezolovnatym cinem, kterej krehne -> prestanou ti sedet kontakty ty grafiky. Proto tomu pomaha "peceni" - se roztavi ten cin a znova se to pripaji a spoji.

Nehlede na to, ze kazdej notes funguje jako online UPS (pokud ma baterku) => zadna UPSka ti nepomuze.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Nejednálo se náhodou o notebook řady A6xxxx?

Vlastnil jsem notebook A6T s grafikou nVidia GF 7600 (v té době pořizovací cena 34kkč) a ten umřel právě na ni. Žádné reflow už, bohužel, nepomohlo.
    V okolí si známí, když jsem měl tento notebook měsíc starý, na mé doporučení koupili notebooky z této řady (2x A6T a 1x A6Tc - ten se lišil menším diskem a grafickým čipem GF 7300). Do dvou let jsme všichni byli bez notebooků; všechny zdechly úplně stejně - nešly zapnout. Dva měsíce po odchodu mého notebooku jsem u zákazníka zahlédl A6T a když jsem se dotázal, zda je vše v pořádku, bylo mi odpovězeno, že funguje již na třetí základní desce. Do půl roku mi volal s tím, že notebook je už definitivně po smrti (a samozřejmě bez záruky).

Nejen tímto si Asus u mně udělal takové jméno, že se mi zvedá žaludek, jen vidím jeho logo.
    Bláto typu Acer / Asus NESMÍ přes můj práh!

Abych ale jenom nehanil, low-endová značka BenQ, o které psal "ctrl_j", má u mě docela oblibu, protože mám s jejich monitory dobré zkušenosti - dobrý poměr cena / "výkon" / životnost.

EDIT: Z mého podpisu můžete vidět, že ještě jeden notebook značky AUŠUS vlastním - ten jsem, bohužel (!!!), zakoupil ještě za doby života A6T pro rodiče.
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 4. reklamace-odstoupeni od smlouvy
    Založil Neller v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.07.2007, 17:40
  2. Odstoupení od smlouvy
    Založil Thoma$ v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.10.2006, 19:58
  3. Odstoupení od smlouvy
    Založil IntEx v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 9