Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...
Odkdy? Množství tepla které to zvládne pasivně odvést je stejné (proto jsou pasivní jen do 460 W). Množství odpadního tepla vzrůstá s výkonem. Jinak řečeno s vzrůstajícím výkonem klesá procentuální vytížení kdy už startuje ventilátor. Pročti si recenze na jonnyGURU...
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
treba od te doby, kdy ta x-750 ma lepsi soucastky, ktere pri 300W hreji mene nez x-650 pri 250W ? me fascinuje, jak jsou fora plna lidi, kteri produkty videli akorat z rychliku ale vyjadruji se k tomu, jak neco muze, nebo v tomto pripade nemuze fungovat. a samozrejme blbe. obcas by to chtelo trochu praxe. uprimne, me je jedno, proc ten x-750 vydrzi pasivne vyssi zatez nez x-650, klidne at je to diky martanum, kteri tam pobihaji a curaji na kondiky. ja jsem jen chtel sdelit fakt, ze to tak je. a proc, to je mi vcelku jedno.
I když se rozhodně neodvážím označit se za odborníka v oblasti zdrojů, věděl bych minimálně o jednom člověku tady který toho ví určitě víc než já, tak ale s klidem můžu prohlásit, že jsem zevrubně zkoumal a upravoval víc zdrojů než valná většina lidí tady na fóru.
Zdroje Seasonic řady X jsem bohužel v ruce neměl, takže můžu mluvit jen podle fotografií a recenzí. Nicméně skutečnost je přesně opačná, a sice že X-750 nemá lepší součástky ani náhodou a právě kvůli tomu už dosahuje vrcholu této koncepce. Tedy pro získání certifikace 80 PLUS GOLD, viz ona recenze, kde si to můžeš vyčíst z tabulek nebo přečíst z hodnocení jestli ti ta čísla nic neříkají.
Takže já spíš miluju ty lidi, kteří to uvnitř neviděli a rozumují jak jsou výkonnější zdroje lepší, když je to obvykle přesně naopak. Tzn. výkonnější zdroje mají samozřejmě adekvátně svému výkonu použité polovodiče, ale tím to tak končí, v přepočtu na watt většinou dochází ke zhoršováním všech ostatních parametrů, což potvrzují mnohé testy a také malé rozdíly v ceně např. když se podíváš na 500- a 600W modely. Takže jsem jen chtěl sdělit fakt, že co říkáš tak není a proč, to mi celkem není jedno![]()
Naposledy upravil Behemot; 12.10.2010 v 19:53.
ano, a proto tech x desitek sestav jsem mel halucinace. dobra, toto nema smysl dale resit...
a jak rikam, me je jedno PROC to tak je. jen jsem si tipnul, proc by to tak byt mohlo.
Nebudu vás učit elektroniku nebo čtení datasheetů když to ani sami nechcete. Nezlobte se na mě, ale už pouze podle metody "kouknu a vidím" je jasné že X-560 je lépe vyroben jak X-750, ztracená půlhodina hledáním datasheetů mi to zase jen potvrdila. Příště už na to fakt kašlu, ztrácím čas a je to jako házet hrách na zeď.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)