Výsledky 1 až 25 z 81

Téma: Aukro chrání podvodníky - stačí když platí provize...

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Aukro chrání podvodníky - stačí když platí provize...

Zkoušeli jste někdo na dotzčné jedince posílat vymahačské agantury? Např. Uhrazeno.cz nebo někoho jim podobného?

Abych nastínil svoji situaci: Prodával jsem celoroční pneu a chybně (z vlastní nevědomosti) jsem jej označil jako zimní. Kola jsem prodal, dorazily ke kupujícímu. Ten mě na chybu upozornil, načež jsem se mu omluvil a ihned vrátil peníze. Naše domluva spočívala v tom, že jakmile je znovu prodám, předá je opět kurýrní službě. A ejhle co se nestalo, najednou přestal odpovídat na maily, a když jsem mu zavolal, telefon po minutě hovoru zavěsil (mezitím stihl dementovat vše na čem jsme se domluvili) a od té doby nezvedá telefon.

A úsměvná odpověď Aukra:
    Dobrý den, pane xy,

kupujícího jsem tedy požádala o součinnost a vrácení zboží zpět. V případě, že tak neučiní, nebudeme již dále do věci zasahovat. Doporučuji Vám řešit potíže přes občanskoprávní spor. Děkuji za pochopení.

S přáním pěkného dne
    --
    Eva Stáňová
    Zákaznický servis
    Naposledy upravil -HoNY-; 15.04.2010 v 11:06.
    Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání