Výsledky 1 až 25 z 81

Téma: Aukro chrání podvodníky - stačí když platí provize...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní Re: Aukro chrání podvodníky - stačí když platí provize...

Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
    Musím říct, že jako prodejce jsem nikdy problémy neměl, všechno jsem popsal až puntičkářsky detailně, takže mi spíš chodily maily v tom duchu, že kupující čekali zboží v horším stavu... většinou jsem si s nima i fajn pokecal a s některými jsem dosud v kontaktu, ale o to víc mě štve, když se jiní prodejci chovají jak prasata...

Taky to u mě takto často dopadá, na aukru spíš prodávám... věci stylu domácí úklid. To co se neprodá tady, na aukru určitě. To by člověk nevěřil, co si jsou lidi ochotný koupit.
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Senior Member Avatar uživatele Pitrs82
    Věk
    43
    Vliv
    293

Citace Původně odeslal Marty Zobrazit příspěvek
    Taky to u mě takto často dopadá, na aukru spíš prodávám... věci stylu domácí úklid. To co se neprodá tady, na aukru určitě. To by člověk nevěřil, co si jsou lidi ochotný koupit.
    A navic kolikrat za jakou cenu
    Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    57
    Vliv
    245

Ja som pred par rokmi kupil zopar veci na slovenskom OneTwoSold. Obchodovanie skoncilo po kupe upalenych Kingstoniek. 2 tyzdne som toho cloveka nahanal po telefone, nakoniec som si musel zohnat adresu...
    V globale ma cele riesenie situacie stalo mozno 50% z ceny ram. Dakujem, v zivote nikdy!
    Ak bazarove veci, tak cez slusne forum, ak aj bol problem, tak sa to vzdy korektne vyriesilo.
    Btw, ta vetes a niektore ceny na aukre a pod., ma niekedy tiez dostava do nemeho uzasu.
    Ak by som v buducnosti nieco hodne chcel, tak jedine osobka s odskusanim. Za tie pripadne nervy mi to uz nestoji.
    podpis............................................ ............ načo?

Citace Původně odeslal Marty Zobrazit příspěvek
    Mě osobně přijde jednodušší odnášet věci na poštu než do ekodvora.

btw: neptal ses mě náhodou mailem na Compaq baterku?
    Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.

Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    277

Jen dodám k aukro příhozům, nic se rušit nemusí, stačí pořád dávat minimální příhozy a až dojedeš na částku kterou on hodil, budete mít vyrovnanej příhoz, tak prostě přihazovat přestaneš a vyhraje ten, kdo tu částku nabídl první, ala on, jehož cenu šponuješ.
    The best Unreal Tournament maniac.

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    305

No já když něco dražim, tak většinou dražim v poslední minutě, což je taky rešení. Podle mě je pořádná aukce až tu poslední minutu
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Senior Member mince
    Věk
    52
    Vliv
    296

na ebay prihadzujem zasadne 15s pred koncom
    maximalnu sumu co som ochotny dat ...no a ked to nevyjde neplacem
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání