OT/ Vzdyt Ty prece hry nehrajesPardon za rypnuti /konec OT
Jinak k veci:
Na hry moc ctyrjadro dnes nevyuzijes, pokud Ti jde o 3D grafiku, tam uz by se o nem dalo uvazovat. Ja jsem neco podobneho resil asi pred mesicem (ale nedelam grafiku, jen hraju) a nakonec jsem zatim vymenil pouze slabsi procesor e7200 za E8200 se super OC potencialem, fps ve hrach Ti stejne bude delat grafika (ale to urcite dobre vis). Osobne bych teda kouknul po nejake pouzite e8400 (nebo z hledsika grafiky ctyrjadro Q8400? Q9400?) - budes vedet od predchoziho majitele, jaky ma OC potencial (pokud majitel taktuje) a vyjde Te to levneji nez nove.
Pameti nejsou az tak drahe, ale myslim, ze zatim ty 4Gb bohate staci (na hry urcite), otazka jak pro grafiku.
Grafiku bych taky resil az s nastupem novych modelu. Ja na to cekam taky, uvidim co to udela s cenama, premyslim take o upgradu z HD4870, ale nechci do toho vrazet more penez, abych mel narust vykonu ve hrach treba jen 50 procent.
Zdroj uz mas tusim nejakou dobu (tri nebo ctyri roky?), ale je to kvalitni zdroj, utahnout by to mel v pohode.
Za me osobne - udelat upgrade CPU, pameti bych nechal tak, jak mas a grafiku bych resil az casem, HD4850 porad jeste neni spatna grafika, hrat se na tom da vse, zdroj by to utahnout mel v pohode.