Tak jsem se byl podívat na GA-7500 MIRA, poznatky zhruba následující:
Celkově se mi ta židle líbí, z toho co se dá poznat za 2 minuty sezení, tak velice pohodlná. Základní konstrukce (sedák, opěradlo, mechanika) působí velice kvalitním a bytelným dojmem, trochu míň důvěryhodně působí opěrky. Možnosti nastavení jsou dostatečný, fakt se mi líbí ten systém protiváhy při houpání. Bederní opěrka je nastavitelná horizontálně a vertikálně, možná bych uvítal větří vertikální rozsah, ale krajní pozice mi vyhovovala, takže bez problému. Hlavová opěrka je nastavitelná vertikálně a kloubem se nastavuje sklon. Trochu odfláknuté mi přijde, že vertikální nastavení je jen posunutím bez možnosti "utažení" a časem bych se bál uvolnění. Každopádně je na to 3 roky záruka, a jestli potom bude jedinej problém, že si budu muset koupit za 300 novou opěrku, tak s tím nemám problém.
Jak tu někdo psal, že síťované opěradlo blbě podpírá záda, rozhodně nesouhlasím. Zkoušel sem i vedle stojící židli s čalouněným opěradlem a síťka v kombinaci s bederní opěrkou mi přijde rozhodně lepší.
Škoda je, že si člověk nemůže vybrat jaký k tomu chce kolečka, jsou k tomu tvrdý a za gumový se musí připlatit.
Nic víc už mě nenapadá, kdyžtak se ptejte. Ještě si to nechám projít hlavou, ale asi si tu židli během tejde až dvou až budou prachy půjdu koupit.