Výsledky 1 až 25 z 53

Téma: Židle/křeslo k pc do 4k

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    314

Standardní Re: Židle/křeslo k pc do 4k

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    Vypadá dobře, ale mám strach o to, zda je pohodlná a taky nosnost je dost na hraně...
    Dá se do ní "zapadnout" a pohodlně v pololeže sledovat film, nebo je to fakt jen na sezení?

EDIT: Koukám, že ji má i Honzanun za rozumné peníze - http://kancelarska-kresla.cz/inshop/...-podrucek.html
    Ta co ma Honzanum je ale jiná - alespoň houpací mechanismus je jednoduchej (podle obrázku). Na mojí židli je s aretací v pěti polohách http://www.antares.cz/produkt_nahled.asp?id=2931

vs

Saturna pouzivam v praci, a je to normalni zidle se synchronnim mechanismem, zadne kreslo jak jsem tady cetl. To ze na ni nekdo nemohl sedet ani chvili bych ponechal bez komentare ....
    Bederni operku nastavovat lze, ale nekteri by asi uvitali vetsi rozsah.
    Asus P5K-E | E6600@3,6GHz | GB GTX260 216SP | 2GB DDR2 | WD7500AAKS | WD15EADS | Enermax 500W | Antec P182 | LG L2000C

Senior Member mince Avatar uživatele UFo
    Vliv
    289

Tak s tím Prezidentem bohužel musím souhlasit, mám ho doma, respektive nevím jestli je to přesně ten model co jste tu linkovali ale dle obrázku vypadá naprosto totožně. Po cca 2 letech začíná vrzat, sedák se začal mírně viklat a z toho mechanismu už vypadlo pár ulomených kousků kovu (vypadá to na nějaký ruplný podložky či co). Sice ještě drží, ale kdoví jak dlouho ještě vydrží. Jednoduše šmejd.
    Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    57
    Vliv
    377

Citace Původně odeslal wong Zobrazit příspěvek
    Ta co ma Honzanum je ale jiná - alespoň houpací mechanismus je jednoduchej (podle obrázku). Na mojí židli je s aretací v pěti polohách http://www.antares.cz/produkt_nahled.asp?id=2931
    Tak to možná vysvětluje tu dnešní nižší cenu...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Senior Member mince Avatar uživatele Pavlis
    Vliv
    295

tak oklahoma je doma a proti zadum nemuzu nic rict, bederni operka je stavitelna ve dvou smerech a pro me dostatecne a i hlavova mi vyhovuje, ale nejsem zadne obr. Jediny co by mohlo bejt lepsi je sedak, ten by mohl bejt ergonomictejsi a mekci. ale jinak celkove spokojenost, mechanika je stejna jak postl wong ta lepsi a provedeni v pohode.
    X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
    ------------------------------------------------------------------------------
    IBM T40

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    39
    Vliv
    316

Tak jsem se byl podívat na GA-7500 MIRA, poznatky zhruba následující:

Celkově se mi ta židle líbí, z toho co se dá poznat za 2 minuty sezení, tak velice pohodlná. Základní konstrukce (sedák, opěradlo, mechanika) působí velice kvalitním a bytelným dojmem, trochu míň důvěryhodně působí opěrky. Možnosti nastavení jsou dostatečný, fakt se mi líbí ten systém protiváhy při houpání. Bederní opěrka je nastavitelná horizontálně a vertikálně, možná bych uvítal větří vertikální rozsah, ale krajní pozice mi vyhovovala, takže bez problému. Hlavová opěrka je nastavitelná vertikálně a kloubem se nastavuje sklon. Trochu odfláknuté mi přijde, že vertikální nastavení je jen posunutím bez možnosti "utažení" a časem bych se bál uvolnění. Každopádně je na to 3 roky záruka, a jestli potom bude jedinej problém, že si budu muset koupit za 300 novou opěrku, tak s tím nemám problém.

Jak tu někdo psal, že síťované opěradlo blbě podpírá záda, rozhodně nesouhlasím. Zkoušel sem i vedle stojící židli s čalouněným opěradlem a síťka v kombinaci s bederní opěrkou mi přijde rozhodně lepší.

Škoda je, že si člověk nemůže vybrat jaký k tomu chce kolečka, jsou k tomu tvrdý a za gumový se musí připlatit.

Nic víc už mě nenapadá, kdyžtak se ptejte. Ještě si to nechám projít hlavou, ale asi si tu židli během tejde až dvou až budou prachy půjdu koupit.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Ahoj, tak jak to dopadlo s MÍROU? Dívám se po nové židli a výše zmíněná mi padla do oka. Dalším možným kandidátem je u mne Saturnia.

EDIT: Tak na Saturnii/Saturn jsem si přečetl tolik stížností, že tato volba padá. Našel jsem ovšem Gamma Eastern GA 07-8000 A, které zatím vypadá zdaleka nejschopněji.
    Naposledy upravil THX1138; 13.11.2011 v 10:45.

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    39
    Vliv
    316

Moje židle je taky Gamma Eastern a už bych od tohohle výrobce židli podruhé nekoupil - opěrka se po pár týdnech začala viklat přesně jak sem se bál a ze 4 poloh aretace už mi fungujou jen 2.

Navíc co se týče konstrukce, volil bych už dnes jiný typ židle, zjistil jsem že mi nevyhovuje, jak se opěradlo tvarem přizpůsobuje člověku, místo aby mu bylo pevnou oporou (obzvlášť v oblasti lopatek, ale i celkově). Síťovina je fajn, obzvlášť na léto, ale ten rám by musel být o mnoho tužší. Každopádně kdybych dnes vybíral novou židli, bylo by to asi něco podobného http://www.vybaveni-skol.cz/sedaci-n...rge-plast.html
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Takže jsi nakonec koupil model GA-7500 MIRA? Tu viklající opěrku na hlavu a aretaci by nebylo možné vyreklamovat? Ten model, co jsem uvedl má záruku 5 let.
    S nákupem židle je to těžké, jedni si určitý model chválí, jiným nevyhovuje. Ani párminutová zkouška v obchodě člověku moc nepomůže, ale je spíše zavádějící, protože nic neřekne o dlouhodobém sezení a pohodlí.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DVD smažka za 4k 5k nebo 6kKč
    Založil Špeta Marek v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 24.10.2003, 12:14

Pravidla přispívání