Výsledky 1 až 25 z 40

Téma: Neuznaná reklamace iPhone 3G u Vodafone

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    287

Standardní Re: Neuznaná reklamace iPhone 3G u Vodafone

Citace Původně odeslal mraky Zobrazit příspěvek
    Pokud má servis problém s reklamační politikou Apple, tak ať pro ně nedělá, ne? Sorry, ale tvojí argumentaci nerozumím, protože v tomhle případě je jednoznační chyba na straně Britexu, kterej porušuje smluvní podmínky Apple (snaží se rozebírat některé telefony).
    troufam si tvrdit, ze smlouva mezi nimi je na nejakou dobu urcitou...

jen jsem chtel rict, ze mi prijde divne, kdyz mobily jinych znacek nam dlouhodobe v britexu reklamuji i v pripadech, kdy o tom mam sam dost pochybnosti, kdezto s iphone jsou takove problemy. ach jo.
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

já se s tebou nechci hádat mawo, takže sem jen hodím tuhle reakci, nenačnu novou myšlenku a přestanu thread sledovat: mě je jako zákazníkovi jedno, jak se chová nějaký britex nebo apple. já koupil (hypoteticky, iphone nemám a nechci) mobil u nějakého prodejce a tamtéž také budu reklamovat, víc mě nezajímá. a pokud mě britex zprostředkovaně přes mého prodejce vosere, aby sám nebyl škodnej, tak si to rozhodně nenchám líbit. jestli je to pro ně tak prodělečné, že podvádějí lidi (jak jsem z odkazovaných zdrojů pochopil), tak ať to nedělaj a živí se nějakou slušnou prací. nadávat na apple klidně budu, ta firma se chová doslova fašisticky, na druhou stranu kdyby to nedělala, tak dnes není tam kde je. na stranu třetí si applu vážím, protože stojí na čele řady inovací (ať již gui, které by jinak xerox asi pohřbil, nebo myš, která s tím souvisí, nebo čerstvě třeba opencl).

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    57
    Vliv
    378

Bohužel, politika Apple je sice dementní, ale za to, jaký je Britex, fakt nemůže. Máme s nimi zkušenosti už z dřívějška, kdy mi na Nokii svévolně vyměnili klávesnici za jinou, odrbanější, a když jsem docílil uznání jejich pochybení, mou klávesnici prostě nenašli - jednalo se tenkrát o různé verze toho joysticku na některých Nokiích.

Stejně tak Apple nemůže za to, že se i-Phone po neuznané reklamaci z Britexu vrátil v poničeném stavu, jako jsou praskliny krytu kolem konektorů apod. To je teď taky momentálně předmětem reklamace...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Senior Member
    Vliv
    276

K Vodafonu dodám jen to, že mi v reklamaci opravili závadu, ale řekli, že se závada neprojevila, tudíš neni nárok na odstoupení od smlouvy a nebo na novej mobil. Taky dobrá taktika....
    IBM ThinkPad T40

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    278

Citace Původně odeslal Ištván Zobrazit příspěvek
    K Vodafonu dodám jen to, že mi v reklamaci opravili závadu, ale řekli, že se závada neprojevila, tudíš neni nárok na odstoupení od smlouvy a nebo na novej mobil. Taky dobrá taktika....
    Jak ti mohli opravit závadu, která se neprojevila? To ti opravili nějakou jinou? Nebo "pro jistotu" vyměnili mobil?
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Senior Member
    Vliv
    276

Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
    Jak ti mohli opravit závadu, která se neprojevila? To ti opravili nějakou jinou? Nebo "pro jistotu" vyměnili mobil?
    Závadu opravili, tvrdí ale, že tam žádná nebyla. Pro ně je to tak lepší, chápeš?
    IBM ThinkPad T40

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    339

Ištván: Ty chápej, že nemohli opravit závadu, která podle nich neexistuje. Pokud by ti pro jistotu vymenili plošňák a tento důvod ti i řekli, tak je to ok. Tvrdit ale, že se závada neprojevila, ale přesto ji opravili, je logická kravina.

MaWa: pokud má Britex tak debilní smlouvu (že nemůže do mobilu hrabat a mimo SW chyb musí vše posílat do Nizození), tak je to chyba Britexu a Apple a ne zákazníka. Já mam u přepínače režimů malou prasklinu, ale toto pro mě není důvod mobil reklamovat a tak to ignoruju a tiše doufám, že mi těch 9m ještě přežije.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    57
    Vliv
    378

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    Ištván: Ty chápej, že nemohli opravit závadu, která podle nich neexistuje. Pokud by ti pro jistotu vymenili plošňák a tento důvod ti i řekli, tak je to ok. Tvrdit ale, že se závada neprojevila, ale přesto ji opravili, je logická kravina.
    Bohužel, tohle je opravdu nový trend - dal jsem chrastící repráky na reklamaci do CZC a za týden se vrátily s tím, že se neprojevila.
    Samozřejmě fungovaly OK a po otevření jsem zjistil čerstvé pájení...
    Naposledy upravil Darth Maul; 10.01.2010 v 21:14.
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Senior Member
    Vliv
    276

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    Jsi si jistej, že je to logická kravina? Mě teda nahráli jen novej soft, nešlo mi rádio. Kdyby mi řekli, že mi dali novej soft, tak si řeknu o novej mobil...byl starej jen 3 měsíce a tak na to mám nárok. Je to moje chyba, měl jsem si to pře reklamací lépe zdokumentovat a nechat napsat do protokolu např info o starém softu atd...Pořád nechápeš? Tajným servisním zákrokem si ušetřili jeden novej telefon......
    IBM ThinkPad T40

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání