možno ti to pomôže, i keď lepšie by bolo naštudovať si to ešte pred prvou reklamáciou:
Reklamace iPhone - jak postupovat a jaká jsou vaše práva
je tam i stať Co dělat, při neuznání reklamace
možno ti to pomôže, i keď lepšie by bolo naštudovať si to ešte pred prvou reklamáciou:
Reklamace iPhone - jak postupovat a jaká jsou vaše práva
je tam i stať Co dělat, při neuznání reklamace
intel C2D6320@3395MHz (485x7), TTSonicTower+CollaboratoryLiquidPro, Abit IP35PRO, Sapphire 3850, 2x2GB A-Data EE, WD5000AAKS + Spinpoint 160GB + OCZ Core2, Nec, Corsair 520W, zabalene v 3R NeonLigt Black. Logitech Dualooptical, MX510, Hyundai Q790 + 24" Dell 2407WFP
PrsonlDidžitlEjsistnt Compaq iPaq 3870, komjunikejtor glofiish X500+
Super odkaz na super stránku... Díky moc a K+
Manželka vybavená těmito znalostmi naběhla do Vodafone, prořvala se až k manažerovi prodejny a momentálně běží reklamace na postup servisní firmy, která evidentně postupovala v rozporu s předpisy... tak uvidíme, jestli nakonec dostane novější model...![]()
MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W
super odkaz a i výživná diskuse pod článkem. ještě nejsem příznivcem "mobilů" za 10k+, na tohle bych nervy neměl.
Bob: problém je, že plno lidí ten mobil koupilo za hubičku (1500-5000) v rámci tehdejších dotací.
A o firmě Britex jsem taky četl jen ty nejhorší komentáře - pomalu jsem dospěl jsem k závěru, než jim mobil předat, tak udělat napřed odborný posudek, který vyvrátí oxidaci a jiné oblíbené zamítací kecy Britexu.
Maule: pevné nervy.
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
ja teda nevim, u britexu jsme reklamovali pro zakazniky uz hodnekrat a nikdy nebyl zadny problem i kdyz treba mobil vypadal jak prejety bagrem...ale nikdy to nebylo nic od apple...
spis bych videl problem v systemu reklamaci u apple. pokud apple nedovoli servisu rozdelat telefon, tak je to dost blbe. co kdyz servis reklamaci uzna a pak apple jim reklamaci zamitne (kdyz se podivaji nekde v holandsku nebo kde dovnitr ?). zustane to servisu jako tezitko za 15 tisic. a to se vyplati, ne ? takze ja ten servis chapu...radeji vse zamitat. a dokud nebudou moci telefon rozebrat, tak to bude stale stejne. podekujte vyrobci
ale chapu, ze tu mozna budu zase za cernou ovci kdyz ten bozky a dokonaly apple kritizuju![]()
Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...
a jako co? když je reklamace oprávněná a oni ji nějakým svinstvo-způsobem zamítnou jen kvůli svým obavám? to mě jako občana ČR a EU naprosto nezajímá. když jsou s iphony takováto reklamační rizika, tak ať to britex nedělá, resp prodejci neprodávají. mě jako člověka, kterému zcela nezaviněně odešel telefon tenhle přístup uráží a naprosto mě nemusejí zajímat důvody proč tomu tak je.
ja teda nevim, ale pokud ja na neco nadavam tak chci mit alespon trochu jistotu ze nadavam na toho, kdo za to muzea ne na toho, kdo se k tomu nachomytne prvni. tot vse co jsem chtel predchazejicim prispevkem rict
to je stejne jako s nekterymi vyrobci MB...kteri zamitaji reklamace pri sebemensich poskozenich patice CPU. taky lidi nenadavaji na prodejce ale na ty konkretni vyrobce. proc s iphonem je to jine ? aha uz vim, protoze nadavat na apple nebo nedejboze na iphone je div ne zlocin hodny upalenia tak to odsere servis, ktery je z toho podle me take velmi nadseny...
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)