Výsledky hlasování: Jaký IM messenger nejvíce používáte?

Hlasující
209. Nemůžete hlasovat
    25 11,96%
  • QiP

61 29,19%
  • Miranda

96 45,93%
  • Trilian

9 4,31%
  • Jiný

18 8,61%
Výsledky 1 až 25 z 1187

Téma: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

Citace Původně odeslal kecinzer Zobrazit příspěvek
    a) Pořád to není pohodlné, já mám synchronizováno plno adresářů růžně po disku, musel bych vyvářet symlinky -> ztráta času.
    tak to je jedno, jestli někomu řeknu o synchronizaci adresářů tím, že někde naklikám, aby je synchronizoval, nebo tím, že vytvořím symlink...

Citace Původně odeslal WereWiking Zobrazit příspěvek
    Problem nejake synchronizace tedy tkvi ve dvou vecech:
    1) diffy z binarek nebyvaji uplne koser
    2) Aby se mohlo delat neco jako "opravdova" synchronizace, musely by obe Mirandy v dany moment byt vypnute, popr. by si ten sync softik toto musel ohlidat, nez zacne nekde zbesile updatovat soubory.
    Dropbox ale očividně diffy binárek dělá a vcelku úspěšně (viz výše). Zatím jsem se smířil s tím, že budu Mirandu ukončovat chviličku před vypnutím počítače, protože celá synchronizace trvá asi 30 sekund.

Co se Pidgina nebo jiných klientů týče, když ukládají historii zvlášť pro každý kontakt, zamykají právě ty soubory, které se používají (tj. na kterých probíhá konverzace)? Rád bych, aby klient zamkl soubor pro celou dobu konverzace a právě po jejím ukončení ho odemkl (takže by pak Dropbox synchronizoval při ukončení rozhovoru).
    Hledal jsem plugin do Mirandy, který by historii taky ukládal pro každý kontakt do zvláštního souboru, ale v tom jsem neuspěl...
    Naposledy upravil ripper; 07.12.2009 v 02:01.
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Citace Původně odeslal ripper Zobrazit příspěvek
    Dropbox ale očividně diffy binárek dělá a vcelku úspěšně (viz výše). Zatím jsem se smířil s tím, že budu Mirandu ukončovat chviličku před vypnutím počítače, protože celá synchronizace trvá asi 30 sekund.

Co se Pidgina nebo jiných klientů týče, když ukládají historii zvlášť pro každý kontakt, zamykají právě ty soubory, které se používají (tj. na kterých probíhá konverzace)? Rád bych, aby klient zamkl soubor pro celou dobu konverzace a právě po jejím ukončení ho odemkl (takže by pak Dropbox synchronizoval při ukončení rozhovoru).
    Hledal jsem plugin do Mirandy, který by historii taky ukládal pro každý kontakt do zvláštního souboru, ale v tom jsem neuspěl...
    Tak to je fajn vedet, vyzkousim. Trosku podobnym procesem jsem si pred nekolika lety tu databazi poskodil, tak se to snad tentokrat neobrati proti mne. Jeste mi povez - jak mas velkou databazi?
    War. War never changes.

Citace Původně odeslal WereWiking Zobrazit příspěvek
    Tak to je fajn vedet, vyzkousim. Trosku podobnym procesem jsem si pred nekolika lety tu databazi poskodil, tak se to snad tentokrat neobrati proti mne. Jeste mi povez - jak mas velkou databazi?
    40 MiB. Provozuju Dropbox zatím ale jen ty dva dny, což není moc dlouhá doba na testování. Ale vypadá to fajn.
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Podobná témata

1. Problém s QIP ( icq klient )
    Založil Zetes v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 25.08.2008, 19:58
  2. Miranda - ICQ kontakty
    Založil -- Charlie -- v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 18.10.2005, 23:52

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání