Výsledky hlasování: Jaký IM messenger nejvíce používáte?

Hlasující
209. Nemůžete hlasovat
    25 11,96%
  • QiP

61 29,19%
  • Miranda

96 45,93%
  • Trilian

9 4,31%
  • Jiný

18 8,61%
Výsledky 1 až 25 z 1187

Téma: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Standardní Re: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

Michal:
    No nezlob se na mě, ale podle toho co tu píšeš, tak to vypadá, že ti je celkem jedno co používáš za IM a nekladeš na něj moc velké nároky, já ano.
    Pokud si dobře četl, tak jsem Mirandu používal cca. 2 roky a troufnu si tvrdit, že s ním mám celkem solidní zkušenosti, ale problém se zlobením MSN jsem prostě nevyřešil a s verzí 0.8 se to ještě zhoršilo.
    Já si tady na žádného děda vševěda nehraji, akorát reaguji na příspěvky. Pokud vím, tak si to byl ty, kdo první reagoval na to, že jsem si koupil licenci na Trillian, tak nechápu co máš za problém.

Blackknight:
    Asi jsem to špatně vyložil, nemyslel jsem to co se týká historie, ale celkově když jsem pidgin testoval, tak mi přišel takový dost jednoduchý a osobně mi prostě nevyhovoval. Netvrdím, že je špatný, nebo se nedá nastavit, ale mně prostě nesedl.
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Citace Původně odeslal kecinzer Zobrazit příspěvek
    Michal:
    No nezlob se na mě, ale podle toho co tu píšeš, tak to vypadá, že ti je celkem jedno co používáš za IM a nekladeš na něj moc velké nároky, já ano.
    Pokud si dobře četl, tak jsem Mirandu používal cca. 2 roky a troufnu si tvrdit, že s ním mám celkem solidní zkušenosti, ale problém se zlobením MSN jsem prostě nevyřešil a s verzí 0.8 se to ještě zhoršilo.
    Já si tady na žádného děda vševěda nehraji, akorát reaguji na příspěvky. Pokud vím, tak si to byl ty, kdo první reagoval na to, že jsem si koupil licenci na Trillian, tak nechápu co máš za problém.
    no tvoje uvahy sou spatny...dost dobre nevim z ceho usuzujes ze nemam naroky na IM kerej pouzivam. Uz jen fakt ze pouzivam mirandu neco vokolo 5ti let mluvi za vse... Kadopadne po tom co sem si od tebe precetl mi je uplne jedno co si myslis...tvoje nazory maj pro me informativni hodnotu 0...nazdar
    ntb:
    MSI GX700|2GB RAM|NVIDIA GF 8600m GT 512MB|1680x1050 ftw|logitech X-530|
    Western Digital My Book Essential Edition 320GB |crEatiVe soundblaster 24bit

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Citace Původně odeslal Michal Zobrazit příspěvek
    no tvoje uvahy sou spatny...dost dobre nevim z ceho usuzujes ze nemam naroky na IM kerej pouzivam. Uz jen fakt ze pouzivam mirandu neco vokolo 5ti let mluvi za vse... Kadopadne po tom co sem si od tebe precetl mi je uplne jedno co si myslis...tvoje nazory maj pro me informativni hodnotu 0...nazdar
    Já jsem se tu snažil jen informovat o tom, že momentálně Trillian prodává licence za $10 a pak jsem psal důvody, proč ho používám. Opravdu nechápu, proč se tady do mě navážíš a ještě mě pak pomlouváš.
    Jestli pro tebe mají moje posty nulovou hodnotu je tvůj problém . Pokud vím, tak je toto diskusní fórum, kde se diskutuje.
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

kecinzer:

U Pidgina, stejně jako Firefoxu nebo i zde zmiňované Mirandy(pokud se nepletu) hrají prim pluginy, bez nich toho moc tyto programy neumějí.

Já z pluginů používám jen právě tu historii (tento plugin je součástí Pidgina jako takového ) a potom ještě Guifications (ten už si musíte stáhnout a doinstalovat), díky kterému se mi objevuje v pravém dolním rohu informace o tom, že se někdo připojil, odpojil nebo mi píše ( těch situací je dostupných samozřejmě daleko více ). Ještě jsem si doinstaloval QIPovské smajlíky a toť vše.

Kdysi jsem ve Windows nedal dopustit na QIP a při přechodu na linux jsem se bál, že nenajdu náhradu. Po pár dnech s Pidginem už jsem nechtěl nic jiného, nainstaloval jsem si ho i do Windows, do kterých se velmi zřídka ještě musím přihlásit.

Poté jsem si ho hodil i na flešku a nakonec nainstaloval i přítelkyni, která ho nyní s velkou radostí používá místo oficiálního ICQ, navíc jsem ji nalákal i na Jabbera.

Co Vám chybělo v Pidginovi?
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém s QIP ( icq klient )
    Založil Zetes v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 25.08.2008, 19:58
  2. Miranda - ICQ kontakty
    Založil -- Charlie -- v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 18.10.2005, 23:52

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání