Výsledky hlasování: Jaký IM messenger nejvíce používáte?

Hlasující
209. Nemůžete hlasovat
    25 11,96%
  • QiP

61 29,19%
  • Miranda

96 45,93%
  • Trilian

9 4,31%
  • Jiný

18 8,61%
Výsledky 1 126 až 1 150 z 1187

Téma: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

Citace Původně odeslal WereWiking Zobrazit příspěvek
    Temer denne. A jinak samozrejme, povazuju se za extremni pripad (v tomhle kontextu). Neukladam si historii, abych demonstroval nedokonalost designu ad absurdum, ale fakt v tom hledam. Pusobil jsem nejakou dobu na Miranda foru, takze jsem mel moznost pozorovat mnozstvi lidi a to, jak sve Mirandy pouzivaji (soucasti dotazu byl povinny vypis z VersionInfo, kde je videt velikost profilu) - historie malokoho presahovala stovky kB. Spousta lidi dokonce pouziva HistorySweeper, ktery jim to pravidelne mazal. Tudiz blazen jsem opravdu spis ja. Ale jak vidno z dotazu, dotycny nema uplne malou historii (ono staci mit IM program jako komunikacni nastroj v praci a nabobtna to razdva) a jak jsem psal, ten binarni zpusob ulozeni je bohuzel docela fuj (u me HistoryStats hlasi, ze onech 1.25M zprav zabira cca 44MB v UTF-8 ).

Duvod, proc jsem si to davno neexportoval, je plugin History++, diky kteremu je mozno hledat globalne mezi vsemi historiemi a velice prehledne si zobrazovat vysledky, popr. omezovat podle data, pripadne bookmarkovat ruzne zpravy. Uzasna vec je take razeni podle rozhovoru (treshold pro rozhovor je myslim pulhodiny), takze se clovek muze k urcite konverzaci proklikat velice rychle.
    ted si me docela potrestal...kdyz sem odeslal ten prispevek,tak sem si rikal, ze kdyz to nekdo pouziva pracovne, tak je docela normos ze si skladujes i starsi historii nez je klasika jinak history++ pouzivam taky a mam to moc rad...jinak historySweaper je taky fajn...Blikani me bavi hrozne moc, ses ve fullscreenu a vidis kdyz ti nekdo pise,super vec.Hele ted me tak napadlo, myslis ze nejakej jinej IM klient ma tolik pluginu jako miranda?Podle me je to mozna nejkomplexnejsi klient...ja nad tim premejlsim tak ten frajer kecinzer napsal hroznou hloupost)))lidi s temer nul. narokama pouzivaj miranduDDDDDD
    Naposledy upravil Michal; 06.12.2009 v 19:25.
    ntb:
    MSI GX700|2GB RAM|NVIDIA GF 8600m GT 512MB|1680x1050 ftw|logitech X-530|
    Western Digital My Book Essential Edition 320GB |crEatiVe soundblaster 24bit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém s QIP ( icq klient )
    Založil Zetes v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 25.08.2008, 19:58
  2. Miranda - ICQ kontakty
    Založil -- Charlie -- v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 18.10.2005, 23:52

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání